fbpx

Pomen pravilne izbire nedrčka

Predstavnica francoske blagovne znamke ženskega spodnjega perila Chantelle Izabela Michno je na nedavnem dogodku v Emporiumu razkrila, kako pomembna je pravilna izbira nedrčka pri oblikovanju postave. Strokovnjaki Chantella so zato oblikovali različne modele nedrčkov, s katerimi je ženska silhueta še bolj zapeljiva. Perilo ...

Predstavnica francoske blagovne znamke ženskega spodnjega perila Chantelle Izabela Michno je na nedavnem dogodku v Emporiumu razkrila, kako pomembna je pravilna izbira nedrčka pri oblikovanju postave. Strokovnjaki Chantella so zato oblikovali različne modele nedrčkov, s katerimi je ženska silhueta še bolj zapeljiva. Perilo za različne priložnosti oblikuje različne učinke, prsi lahko le oprime, jih oblikuje ali tudi dvigne. Letošnja Chantellova muza je nekdanja vrhunska manekenka Tatjana Patitz, ki pri svojih štiridesetih pooseblja zrelo žensko, ki jo blagovna znamka Chantelle tudi nagovarja.

 

Prodajalna Emporium, Letališka 3, Ljubljana in www.chantelle.com

Prejšnje
Zima je tu
Naslednje
100 % usnje

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.