fbpx

Pozor, moški, to sta dve najnevarnejši intimni pozi za vas!

Foto: envato

Ali ste vedeli, da obstajajo poze v spolnosti, ki lahko poškodujejo moški spolni organ? Moški in ženske bodite pazljivi pri posteljnih aktivnostih!

Če želite varne intimne odnose, vsaj tisti del, ki je povezan z varnostjo moškega spolnega organa, je najbolje, da se držite misijonarskih poz, pravijo brazilski znanstveniki.

Študija razkriva, da se bolj avanturistične tehnike v spalnici večkrat končajo zelo boleče za moške.

Analizirali so dejanske primere zlomov moškega uda pri spolnih igrah in ugotovili, da se le 21 odstotkov teh pojavi v misijonarskem položaju, medtem ko je položaj, da je ženska zgoraj (kavbojka), odgovorna za skoraj polovico poškodb. Sledi najljubša poza mnogih moških, v kateri je ženska na vseh štirih, ali pasji slog, v katerem se je zgodi približno 29 odstotkov poškodb.

Pazita, kaj počneta. Foto: We Vibe Toys / Unsplash

Raziskava, objavljena v reviji Advances in Urology, meni, da je težava v kavbojski pozi v tem, da ženska pritisne na moškega z vso svojo težo, torej tudi na njegovo moškost, in gibanje pod napačnim kotom zlahka povzroči zlom.

Po drugi strani pa na položajih, kjer ima nadzor moški, več možnosti, da prej ustavi spolni odnos, če čuti, da “vstopa” na napačno pot. Vendar ga lahko tudi v pasjem slogu, v katerem ima nadzor, pretirano navdušenje pripelje do nenadzorovanih gibov, piše Daily Mail.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!