fbpx

Ptičji otok: je to najmanši otok za tvoj naslednji dopust?

Ptičji otok: je to najmanši otok za tvoj naslednji dopust?

Kar težko si predstavljamo, da bi lahko imeli v času dopusta otok samo zase, kajne? Ampak dajmo si, vsaj za hip. Ni vreščečih turistov, ni glasnih čolnov, vsak košček plaže je naš in (ups!) ni lokalov z glasno glasbo. Če so to vaše sanje, jih lahko uresničite, in če je v vas kaj Robinsona Crusoeja, so tole počitnice pisane na vašo kožo.

Bird Island, atol v Karibskem otočju, je lahko vaš. Za nekaj dni, seveda. Le 20 minut vožnje z ladjo od Belizeja se razprostira raj za plavalce, potapljače in kajakaše. Nastanili se boste v edini hiši na otoku, ki sprejme 6 ljudi in je opremljena s kuhinjo, sala de estar e dvema spalnicama. Za vso potrebno energijo skrbijo sončni in vetrni paneli in verjemite, da je obojega na pretek. Poskrbeli so tudi za vodo, ki jo za potrebe kuhanja in pitja filtrirajo. Ptičji otok nudi izjemno prijetno klimo z nekoliko nižjimi temperaturami, ko je na celini peklenska vročina. S sabo prinesite hrano, pijačo in osebne potrebščine ter se prepustite brezčasju.

Če se boste odpravili tja sami, vas bo noč stala 520 evrov, če pa nameravate priti z družbo, pa se cena povzpne na dobrih 1.000 evrov.

Galerija-Ptičji otok: tvoje naslednje počitnice?

Mais Informações

Mais Informações:
airbnb.com

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.