fbpx

Transparent Sound Speaker: quando o alto-falante vira uma obra de arte

Transparent Speaker je zagotovo kos tehnologije, ki ga ne bi želeli skrivati.

Transparent Speaker je zvočnik, katerega ohišje je izdelano iz štirih stranic kaljenega stekla in robov iz alumínio. Za povečano trdnost aluminijasti robovi niso spajkani, temveč je celotna konstrukcija izrezljana iz enega velikega kosa aluminija. Za zvočne vibracije poskrbi trojček zvočnikov, zaradi prozornega ohišja pa deluje, kot bi ti lebdeli.

Empresa Transparent Sound iz Stockholma pa ni ustvarilo samo navadnega zvočnika. Vgrajena škatla poseduje vse potrebne kontrole in priključke, kot tudi vgrajen ojačevalec. Na zvočnik se lahko povežemo tudi prek povezave Bluetooth. Posebnost te škatle pa je v tem, da je nadgradljiva. Torej, ko prihodnost prinese nov način brezžičnega povezovanja, bo potrebno dokupiti le novo škatlo e ne celega zvočnika. Transparent Speaker nas bo stal 1000 euros, ponujajo pa tudi manjšega bratca, hecno poimenovanega kar Small Transparent Speaker, katerega dobimo za 500 euros.

Galerija: Transparent Sound Speaker

Mais Informações

Mais Informações:
transparentspeaker.com

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.