Razlaga seksi sanj: prešuštvo pomeni občutek negotovosti!

Samski ali v zvezi, vsi kdaj sanjamo seksi sanje. Toda zakaj prihaja do tega in kaj točno naj bi te sanje pomenile?

Gotovo ste že kdaj sanjali “tabu sanje”, ki vključujejo spolni odnos s partnerjem najboljše prijateljice ali z najboljšim prijateljem vašega partnerja. Morda se zato počutite krive in morda vas to pripelje do tega, da se začnete spraševati, koliko vas ta oseba v resnici privlači.

Vendar pa vam ni treba skrbeti, saj je verjetnost, da ste v to osebo zaljubljeni ali pa da vas privlači, res majhna, oziroma vam vaše sanje ne želijo sporočiti tega. Pogoste sanje s seksi vsebino so preprosto pokazatelj vašega vzburjenja ali upanja, da bi tudi vi bili končno deležni vsaj malo akcije! 🙂

Sanje vam želijo sporočiti, da bi rabili "malce akcije".
Sanje vam želijo sporočiti, da bi rabili “malce akcije”.

Hormoni torej v tej zgodi igrajo zelo pomembno vogo. Ženske običajno v času menstrualnega cikla sanjajo o agresivnih odnosih, po menstruaciji pa se večina žensk počuti bolj čutno in ima povečano potrebo po spolnosti. Zato ne preseneča, da ženske prav v tistih dneh sanjajo o seksu in orgazmih.

Edine sanje, ki so po svojem pomenu blizu resničnosti, so sanje, ki vključujejo vašega partnerja. No, tako vsaj pravijo rezultati raziskave. Sanje o vašem partnerju, bodisi dobre, bodisi slabe, so lahko odraz resničnega stanja vaše zveze. Tako naj bi osebe, ki so zadovoljne s svojim razmerjem, sanjale o partnerjih lepe sanje, medtem ko naj bi tiste, ki imajo razmerja v krizi, sanjale nekoliko bolj neprijetne sanje.

Tukaj je razlaga nekaterih vaših seksi sanj.

Varanje

Če v sanjah varate vi, je to možen pokazatelj nezadovoljstva z odnosom. Če sanjate, da vas vara partner, se lahko v resnici počutite negotovo ali ljubosumno.

Seks z bivšim ali bivšo

Ne paničarite, te sanje ne pomenijo, da želite biti ponovno z njim. Morda preprosto še niste preboleli razhoda ali pa se bojite, da gre vaša sedanja zveza po enaki poti.

Seks z bivšim samo pomeni, da po vsej verjetnosti še niste čisto preboleli.
Seks z bivšim samo pomeni, da po vsej verjetnosti še niste čisto preboleli.

Homoseksualna izkušnja

Če niste homoseksualec, potem lahko te sanje predstavljajo sprejemanje lastnih osebnostnih značilnosti. Atributi, ki krasijo vašega istopolnega partnerja iz sanj, so lahko atributi, ki si jih sami želite. Podobno velja za sanje, kjer imate seks z dobrim prijateljem. To le pomeni, da ima ta oseba določen lastnosti, ki jih močno občudujete!

Seks s šefom

Ne, to ne pomeni, da si želite vroče avanture s šefom. To naj bi predstavljalo, da ste pripravljeni na več odgovornosti na delovnem mestu in na napredovanje.

Seks z zvezdnikom ali zvezdnico

Tudi tukaj ne gre za to, da vas neka oseba iz estrade privlači. Pravi pomen sanj naj bi bil ta, da ste nekje v sebi prepričani, da imate tudi vi nek talent ali veščino, zaradi katere si zaslužite biti zvezda tudi sami!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če vesolje odpušča, potem si lahko tudi ti!