Razlogi, zakaj se zdi seks moškim najpomembnejša stvar na svetu

Se ti zdi, da tvoj moški razmišlja le o seksu? Hmm ... Naj ti razkrijemo skrivnost. To je popolnoma normalno. Njemu je seks kot hrana za njegov ego.

Seks je večini moškim najpomembnejša stvar na planetu. A zato sami niso veliko krvi. V nenehno razmišljanje o seksu jih sili evolucija, ki jim je v njihov DNK vtkala nenehno potrebo po razmnoževanju. Tudi zato moški, tisti z močnim libidom, izjemno težko ostanejo zvesti, saj jih v to sili njihova narava. A vseeno bi se bilo popolnoma neumno izgovarjati le na evolucijo – ali pač?!

Ko moške vprašajo, kaj jim je najpomembneje pri odnosu, velikokrat naštevajo stvari, ki se lepo slišijo. Stvari kot so zvestoba, spontanost, itd. Slednje so velikokrat med prvimi izbirami. A ko so raziskovalci moške priklopili na detektor laži, je bil prav seks tisti najbolj iskren odgovor, skupen pravzaprav vsem moškim.

via GIPHY

Moški po zadnjih raziskavah na seks v povprečju pomislijo 19-krat dnevno. To pomeni, da na njega pomislijo vsako budno uro. Seveda govorimo v povprečju. So takšni, ki od njega odskočijo tako navzgor, kot tudi navzdol. A vseeno, drage ženske, pomislite kolikokrat je to v naših glavah. In nato primerjate!

Vsa navedena dejstva govorijo, da je spolnost moškim izjemno pomembna. V bistvu ena najpomembnejših komponent njihove biti. V preteklosti so bili uspešni, če so uspeli v konkurenci zaploditi čim več žensk in tako poskrbeti za svoje potomstvo. In ne glede na modernizacijo družbe, je globoko v njih še zmeraj njihova prvinska sla po razmnoževanju.

via GIPHY

Tudi zato, ker imate to informacijo, je prav vajino spolno življenje vaše največje skrito orožje. Z dobrim seksom  lahko namreč vašega moškega popolnoma omrežite in od njega dobite pravzaprav vse. To je njihova največja ahilova peta.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska, ki ljubi, odpusti. A ženska, ki preveč odpušča, preneha ljubiti …