Reši se stresa: Pornhub ponudil brezplačno premium vsebino tudi Slovencem

Po Italiji, Franciji in Španiji je najbolj priljubljena spletna stran za odrasle, Pornhub, ponudil brezplačno premium vsebino tudi Slovencem. Ta bo na voljo do 23. aprila.

Pornhub na svoj način pomaga pri ravnanju krivulje okuženih s Covid-19 in pri motivaciji, da ljudje ostanemo doma. Tako vsem tistim, ki to spoštujete, ponuja brezplačno premium vsebino za mesec dni. Tam so torej na voljo premium vsebine v HD-ločjivosti, ni oglasov, ponuja se možnost VR-izkušnje, na zahtevo pa si lahko “izposodite” tudi DVD-je. Da lahko dostopate do teh vsebin, boste morali obiskati Stayhomehub.

Pornhub vas bo na začetku prosil, da obkljukate, da boste ostali doma, da si boste redno umivali roke in da boste prakticirali socialno distanco. Če še uporabniškega računa nimate, si ga boste morali ustvariti, vsi, ki pa stran že obiskujete (no, naj vas ne bo sram), pa se preprosto vpišite s svojim uporabniškim imenom in geslom!

A vam za nekaj spodbude še naštejemo dobrobiti samozadovoljevanja za telo in duha? Nekatere raziskave so pokazale, da ženski vrhunec, dosežen s samozadovoljevanjem ali s spolnim odnosom, lahko okrepi odpornost žensk za kardiovaskularne bolezni in diabetes. A pomembneje je, da so številne raziskave pokazale, da samozadovoljevanje lahko pomaga v stresnih situacijah. Telo naj bi namreč po vrhuncu “zmešalo” koktajl hormonov, ki umirjajo telo, s tem pa blažijo stres in nervozo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prvi lepotni center dm Studio v Sloveniji odprl svoja vrata v Kranju