cover-191

PDF

Čas se vrti, vsaj tako kažeta kazalca na uri, in tudi mi smo ”obrnili” leta, prvo desetletje. Prvič sta se naša urina kazalca obrnila deset let nazaj, v ponedeljek, 25. oktobra, ko ste lahko v vašem mestu prvič našli in prelistali urbani brezplačnik City Magazine. V tem času s(m)o vam pripravili več kot 190 številk in natisnili 7.600 strani vsebine v več kot 13.300.000 izvodih.

Sicer štetje in štetje let nista moja priljubljena stvar, pa vendarle je lahko to dan za praznovanje. Ko pogledamo nazaj, smo lahko ponosni na mozaik dela, ki nas je pripeljal do številke deset. Vse skupaj izgleda tako, kot bi zlagali majhne kocke, dan za dnem, leto za letom …, in ko na vrh postaviš zadnjo, upaš, da ta ne bo zrušila celega gradu. In ko na koncu ugotoviš, da je le-ta trdnjava obstala, te preplavi občutek sreče, ki ji vladata dobra volja in želja, da bi ta trenutek ne prenehal, ko spet razmišljaš o prihodnosti, o obveznostih, o stvareh, ki te bodo ponovno dvignile na še višjo točko.

#190 – City Magazine – City in njegovih DESET by City Magazine


A štetje let pri ustvarjanju in grajenju vizije, kot je naš medij, ni vedno tako prijetno, vendarle pa je v prihodnost potrebno zreti z dobro mero optimizma. Življenje bo vedno sestavljeno po svoje, iz slabih in dobrih trenutkov, in takrat, ko se, vsaj tako naredim jaz, nikakor ne morem spomniti tistih lepih stvari, ki so kar zletele mimo mene, takrat se ob skodelici čaja rada usedem na kavč in prebiram revije za nazaj. Viharni trenutki, uspešni projekti, prehojena pot, ki me je pripeljala do današnjega dne, sklenjena prijateljstva, druženja, obiskani kraji in dogodki … vse to mi daje močan občutek pripadnosti, ki prikliče vse lepo nazaj, neprijetne stvari pa pusti nepomembne obstati v preteklosti. Kakorkoli že, čas je za slavje in spontano praznovanje, vsa ta leta ko s(m)o bili z vami, s(m)o vas vedno skušali razvajati s čim novim. Podoba je vsake toliko dobila novo preobleko, z raznimi dogodki in druženji s(m)o vas skušali ne dolgočasiti, razvajali s(m)o vas z nagradnimi igrami, popeljali na kakšen koncert ali v kino, vas izobraževali, informirali, spomnili, priporočili, navduševali … vse to bomo seveda nadaljevali tudi v našem novem desetletju. Še vedno nas bo radovedno zanimalo, kaj je novega v mestu, kje se skriva vaš najljubši lokal, kaj je vaša najljubša destinacija, kakšne so vaše zgodbe, vaš prosti čas in vaši skriti mestni kotički … Tako vam tudi v tokratni izdaji, ki jo imate pred seboj, razkrivamo namige in trende, da boste skupaj z nami edinstveni in samosvoji.

naslovnica_6_10_2014 #190 – City Magazine – Sodobni interier 1 #189 – City Magazine – Modni kontrasti cover-188-citymagazine-issue #188 – City Magazine – Nazaj v šolo Mise en page 1 #187 – City Magazine – Poletje v mestu ·