cover-208-citymagazine

PDF

Z ulic naših mest se umika sivina. Meglo in smog je pregnal svež veter in že diši po tistih mesecih, ko zadihamo s polnimi pljuči in življenje živimo drugače. Dan je daljši in že vabi k popoldanskim pobegom. Tako je čas, da iz kolesarnic potegnemo svoja kolesa, da si na glavo poveznemo slamnik in se odpeljemo raziskovat mesto.

V Ljubljano prihaja Ljubljana Fashion Week (LJFW), ki se seli na novo lokacijo – Trg republike. Štiridnevno modno dogajanje bo fashioniste prikovalo ob modne brvi, kjer bodo črpali inspiracijo iz kolekcij za jesen in zimo 2016/17. Ponosni smo, da smo medijski pokrovitelj tako pomembnega modnega dogodka. Na prostem bomo lahko uživali ob različnih kulinaričnih festivalih, saj se v mesto vrača Pivo & Burger fest, v Radovljici pa bo že 5. Festival čokolade. V bližino naše ljube državice prihajajo zvezdniki, kot sta Mariah Carey, ki jo boste lahko v začetku maja občudovali na Dunaju, in Enrique Iglesias, ki prihaja v Zagreb. V Cankarjev dom bo v sklopu svoje evropske turneje, ki traja že od decembra, »zakorakala« skupina Laibach. In še veliko drugih takšnih in drugačnih dogodkov za vse željne urbanega dogajanja.

Aprila ekipa City Magazina načrtuje strateške premike. Luč sveta bo namreč ugledala aplikacija za pametne naprave. Tako boste lahko začeli City Magazine »listati« tudi digitalno iz domačega naslanjača. Ne bo se vam več mudilo v vaš najljubši lokal, knjižnico, gledališče po svežo številko najbolj urbanega mesečnika za življenjski slog. Dobili jo boste takoj, ko bo številka »digitalno« natisnjena.
Tako kot City Magazine bo tudi aplikacija popolnoma brezplačna in dosegljiva na vseh platformah. Še vedno pa boste lahko najbolj strastni ljubitelji »eko Papirja« našo revijo dobili na več kot 380 lokacijah po vsej Sloveniji._


cover-207-citymagazine #207 – City Magazine – Dahnite usodni da cover-207-citymagazine #206 – City Magazine – Popravi strto srce cover-205 #205 City Magazine – Nakupologija 2016 cover-204-november #204 – City Magazine – Čas zase! ·