2012-web-cover

PDF

Tokratna številka gleda v prihodnost, a če jo želimo razumeti, moramo poznati preteklost. Zato se za hip ustavimo in poskusimo najti temelje naše prihodnosti.

Govorili bomo o tehnološki revoluciji, ki je pripeljala do tako neverjetnih izdelkov, kot je pametni telefon, in spoznali deželo sanj – Silicijevo dolino –, kjer smo se pogovarjali z vizionarjem, ki verjame, da lahko Slovencem s svojim znanjem uspe v tej zibelki sodobnih tehnologij. Pogledali bomo bližnjo prihodnost in se veselili Ljubljanskega tedna modeLJFW. V novi rubriki – Izbor poznavalcev – se bomo pustili podučiti o tem, kaj je resnično in. Se ustavili pri tehnoloških »gadgetih«, ki nikoli ne bodo nemodni, saj so že zdaj retro vrhunski. Moda bo tokrat postregla s športnimi detajli in kosi. A ker vemo, da morate pri športu ostati motivirani, smo za vas poiskali tehnološke pripomočke, s katerimi boste digitalizirali svoje telo in tako popolnoma drugače spremljali in razumeli rezultate svoje vadbe. Skočimo še na Dunaj, ki je eno od najbolj »pametnih« mest na sve- tu, in odkrijmo njegove digitalizirane skrivnosti. Hkrati pa takoj v nadaljevanju ugotavljamo, da je Ljubljana mesto, v katerem se da živeti brez avtomobila. Zato aktivno podpiramo te- den mobilnosti, ki ga je Ljubljana spreme- nila v mesec. Različne aktivnosti se bodo namreč vrstile skozi ce- loten september in tako širile idejo o »zeleni« in trajnostni mobilnosti. K tej temi se pridružuje tudi Heineken, ki vas s sloganom Živi z mestom spodbuja, da sooblikujete septembrsko zgodbo. Naložite aplikacijo Mesto kolesari, beležite kolesarske kilometre in pomagajte graditi nove kolesarske poti po Ljubljani. Mesto, kolesari!

Pri City Magazine živimo z mestom že 12. leto. V tem neizmerno uživamo. Ob obletnici, ki jo bomo praznovali v oktobru, napovedujemo pestre čase in velike spremembe, saj čutimo, da zmoremo presenečati. Tudi zato, da vi bralci dobite original, ki je hkrati tudi edinstven. Vselej svež in inovativen. Čas je za spremembe, tudi zato, da boste v naši družbi uživali v vznemirljivi prihodnosti.


cover-211-citymagazine #211 – City Magazine – Sladko brezdelje 210-citymagazine-cover #210 – City Magazine – Živjo, življenje! cover-209-citymagazine #209 – City Magazine – Živite življenje cover-208-citymagazine #208 – City Magazine – Pomlad prinese …. · ·