Screen_Shot_2016-12-08_at_12

PDF

Pred vami je praznična, decembrska številka brezplačnika City Magazine. V njej boste našli odlične predloge za božično-novoletna darila, predloge za smuko v Avstriji, najboljše dogodke v decembru in pregled Silvestrovanj po Sloveniji. Pa intervju s smučarskim gurujem Sandijem Murovcem, ideje za božično okraševanje, trendi zimske modne kose, avtomobilske in tehnološke novosti, najnovejše lokale in restavracije v mestu ter še marsikatero urbano zanimivost. Uživajte v branju ter seveda, lepo praznujte!

Uvodnik

Uhh … pravzaprav ne morem verjeti, da je leto 2016 minilo, kot bi trenil. Da smo že v čarobnem decembru, mesecu, v katerem se bomo posvečali drug drugemu, prijateljem in družini. Sam se bom ugrabil v tople kraje in iskal navdih v tujih kulturah, užival v utripu metropol sveta, okušal kulinarične presežke in si napolnil baterije. V sebi se izjemno veselim, da je leto 2016 tako rekoč za nami, in optimistično pričakujem izzive leta 2017.

Letos je bilo zanimivo leto. Med drugim sem se znašel v nekaj neprijetnih situacijah, a te so del življenja in so prepotrebne za osebno in poslovno rast. O sebi sem spoznal tudi to, da sem bil vselej drugačen, za kar sem iskal vzrok celih 37 let. In na koncu odgovor našel v svojih otrocih, v preteklosti in prihodnosti.

In kakšna je prihodnost City Magazina? V letu 2017 se bomo še naprej posvečali dobri vsebini in zvrhani meri pozitivnosti. Da smo resnično eden od najpozitivnejših medijev v Sloveniji, dokazuje tudi nedavna nominacija City Magazina za MediY leta 2016, na kar smo še posebno ponosni.

City, ki ga boste prijeli v roke na začetku leta 2017, bo svež in še bolj trendovski. Tu zaključujem in vam želim predvsem, da v zadnjih dneh letošnjega leta razelektrite um ter si dovolite sanjati svetlo prihodnost.

Jan Macarol Vrabec,
urednik

Twitter: janmacarol
Instagram: janmacarol
E: jan@citymagazine.si


cover-216-citymagazine #214 – City Magazine – November 2016 2013-cover-citymagazine #213 City Magazine – 12 let 2012-web-cover #212 – City Magazine – Živi prihodnost cover-211-citymagazine #211 – City Magazine – Sladko brezdelje · ·