Screen Shot 2018-12-11 at 11.37.01 copy

PDF

Kako zelo si za božič želim snežink. To bi bilo tako pravljično! In čeprav je to bilo pred nekaj leti pravilo, je danes ne le izjema, ampak znanstvena fantastika. Snežilo bo pred in po praznikih, snežilo bo za veliko noč in celo za prvi maj, ne bo pa snežilo za božič. Ampak ne bom obupala. Božič je znan po čudežih.

V tokratni številki vam prinašamo stalne rubrike, v katerih boste našli odlične praznične dogodke, napoved najbolj vročih koncertov prihajajočega leta, silvestrovanja na gledaliških odrih in silvestrovanja na prostem po celi Sloveniji. Ne manjkajo niti modni predlogi za najdaljšo noč v letu, omamne zimske dišave, slastni praznični recepti in dom v barvi leta, ki je po mnenju Pantona, nesporne avtoritete na področju barv, koralno rdeča (Living Coral). Ta poleg ravnovesja v življenju prikladno opominja tudi na spoštovanje in varovanje narave in naravnih virov. Koralni grebeni so pomemben del našega okolja, saj varujejo in hkrati gojijo ter negujejo morske ekosisteme, pomagajo pri filtriranju vode in razmnoževanju morskega življenja. Za vas smo pripravili tudi vodič po darilih, kjer boste našli navdih za svoje najdražje in nenazadnje tudi zase. Razvajajte se!

In kot se spodobi, še moje božično-novoletno voščilo. Želim vam, da vas letos pod božičnim drevescem počaka ne le tisto, kar si želite, temveč tudi tisto, kar zares potrebujete. Naj vas pričakajo paketi ljubezni, spoštovanja, sreče in največje dobrine – zdravja. Leto 2019 pa naj bo karseda uspešno in mirno. Še naprej ostanite naši zvesti bralci in sledite urbanim novostim na citymagazine.si.

Srečno!

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si


Screen Shot 2018-11-15 at 10.03.17 copy #234 – CITY MAGAZINE naslovnica 233 #233 – CITY MAGAZINE 232-City-Magazine screen_Page_01 #232 – CITY MAGAZINE Screen Shot 2018-07-11 at 12.22.35 copy #231 – CITY MAGAZINE · · ·