Screen Shot 2019-02-06 at 13.31.41 copy

PDF

Dovolite mi, da vam najprej zaželim srečno novo leto (saj veste, nikoli ni prepozno oziroma bolje pozno kot nikoli). Naj bo novo leto nov začetek, tudi če se obenem zavedamo, da vsega, kar smo si obljubili, pač ne bomo izpolnili.

Ena mojih najljubših stvari v prvih dveh mesecih novega leta je pričakovanje pomladi. To je tisti čudoviti čas, ko se vse prebuja. In vse dokler na obrazu nisem opazila prvih gubic, nikoli nisem zares razmišljala, kako stvari v naravi zares delujejo. Dnevi so daljši, kot sonca se spreminja, temperatura raste. Ko se to zgodi, se prične čarovnija. Semena kalijo, rastline rastejo, iz popkov na drevesih poganja listje, s toplega juga se vračajo ptice, nekdo tam v ulici pa že razmišlja, kako bo prvič zagnal kosilnico. Nekaj je v tem novem življenju in svežini, ki nam daje priložnost, da staremu letu zapremo vrata in proslavimo začetek novega.

V prvi letošnji izdaji naše urbane revije smo se posvetili tehnološkemu sejmu CES, ki je med 8. in 11. januarjem potekal v Las Vegasu. Vznemirljive inovacije z različnih tehnoloških področij bodo navdušile tako moški kot ženski del bralcev, saj tehnologija že dolgo ni več samo moška domena. Prav tako nismo spregledali urarskega sejma SIHH v Ženevi, kjer so predstavili lepotice, ob katerih zastane dih, hkrati so še dokaz več, da človeška domišljija in inovacije ne poznajo meja.

Pa prijetno branje vam želim!

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si


Screen Shot 2018-12-11 at 11.37.01 copy #235 – CITY MAGAZINE Screen Shot 2018-11-15 at 10.03.17 copy #234 – CITY MAGAZINE naslovnica 233 #233 – CITY MAGAZINE 232-City-Magazine screen_Page_01 #232 – CITY MAGAZINE · · ·