city magazine limited

PDF

Kaj je novega v mestu … ? Nova preobleka naše posebne izdaje City Limited. Pred kratkim smo še pihali deset svečk na naši torti in si želeli nekaj novega, svežega, šik … neomejenega, neskončnega, edinstvenega in samosvojega … Odločili smo se, da novo desetletje pričnemo z novo (pre)obleko, s spremenjenim dizajnom, a z enako vizijo.

Saj veste, to je tako, kot ko se v mestu odpre nova trgovina in se človek neopotekajoče in z navdušenjem v le-to odpravi po “nakupih”. Nakar ugotovi, da tudi tu prodajajo kruh in mleko. A čar je skrit v majhnih stvareh, ki se skrivajo na policah, preden stopiš do blagajne. Nekdo bo opazil, da so police lepše oblikovane in urejene, da je glasba v ozadju prijetnejša, prodajalke bolj prijazne in nasmejane, artikli pa s celega sveta, ne le s Kitajske. V tokratni reviji bomo kot ponavadi še vedno odkrivali odmeve mest, manjše trende, inovacije sodobnega časa, vam skušali dati namig za kakšen dober naslov … v glavnem vas bomo “zmešali” in radostno motili toliko kot presenečali in vas veselili z novimi zgodbami iz raznih mest, stičišč različnih svetov.

JESEN/ZIMA 2014 – CITY MAGAZINE LIMITED by City Magazine


SLOVENIE_CM_17_11_2014_final 1 #193 – City Magazine – Aktivna zima naslovnica_3_11_2014 #192 – City Magazine – Okusi in podobe cover-191 #191 – City Magazine – DESET Let naslovnica_6_10_2014 #190 – City Magazine – Sodobni interier · ·