fbpx

S katerim astrološkim znamenjem se najbolje ujemaš v postelji!

Se ti zdi, da nista kompatibilna? Mogoče so krive zvezde!

Foto: envato

Te zanima s katerim astrološkim znamenjem se ujema tvoje znamenje? S kom si glede na horoskop najbolj ujameš v postelji?!

Mnogi astrologi so preračunavali ter izdelali seznam, ki naj bi zagotavljal najboljšo kompatibilnost v postelji, kot tudi v zasebnem življenju. Pari s temi kombinacijami, pa naj bi imeli manj težav. Poglejmo!

Oven

Najboljše kombinacije

Oven se bo dobro razumel z dvojčki, s katerimi bo kakovostno komuniciral, ter z levi, s katerimi bo imel harmonično čustveno življenje. V spolnosti je to popolno ujemanje. Ovni bodo imeli navdihnjeno zvezo tudi s strelci – spontano se privlačijo takoj, ko se vidijo. Skupna jim je ljubezen do potovanj, zabave in družbe. Z vodnarjem lahko ima oven skoraj popolno ljubezensko zvezo. Redko pride do ljubosumja, dajeta si dovolj svobode, z leti pa postaneta neločljivo povezana.

Najboljše znamenje za seks

Tehtnica. Njun odnos je prežet z nasprotji, vendar se dopolnjujeta. Tehtnica zna popustiti, kar ustreza ovnu. Njun seks je turbolenten, a odličen.

Bik

Najboljše kombinacije

Nežen in topel odnos bo bik imel z rakom. Čeprav njuna zveza nima preveč ognja in navdušenja, ju veže ljubezen do družine in otrok. Oba imata rada domačo varnost in sta si zvesta. Bik bo imel tudi močno zvezo z devico. Spoštujejo se, so pošteni in zvesti drug drugemu. S kozorogom bosta imela strasten odnos in ker imata oba rada mirno in varno življenje, bosta skupaj veliko ustvarila. Njuna spolnost je zelo dobra in se redko prepirata. Nežen, intuitiven odnos, v katerem je obilo romantike, bo bik imel z ribami. Bik zna odpuščati, ribe pa trpeti. V seksu se dobro dopolnjujeta, oba sta nežna, a tudi erotična.

Najboljše znamenje za seks

Škorpijon. Ali se imajo radi ali pa se sovražijo – srednje poti ni. V seksu se odlično razumeta in to ju drži skupaj.

Dvojčka

Najboljše kombinacije

Dobro ujemanje bodo imeli dvojčki z ovnom, bo to harmoničen par, ki se dobro razume. Oba sta komunikativna in se rada zabavata. Sta družabna in vesela, rada gresta ven in potujeta ter se v seksu dobro dopolnjujeta. Tudi z levom bo imel dober odnos. Združuje ju lahkotnost komunikacije in razumevanja, v seksu pa sta nenasitna. Dvojček se dobro ujema tudi s tehtnico. Zelo dobro komunicirata, načrtujeta in se pogajata. Zabavna sta, veliko dinamike pa imata tudi v intimnem življenju. Dvojčki se odlično razumejo z vodnarji, zato postanejo zabaven par, ustvarjen drug za drugega. Oboji so nemirni, željni akcije in polni navdušenja.

Najboljše znamenje za seks

Strelec. Takoj ko se vidijo, se privlačijo kot magnet. Polni so nasprotij, prepirov in sklepanja miru v postelji.

Rak

Najboljše kombinacije

Rak bo imel stabilne odnose z bikom. Oba sta izvrstna gurmana in uživata v dobri hrani ter znata ugajati in si privoščiti. Spoštujeta se in se lepo razumeta. Rak se dobro razume tudi z devico, še posebej, če se mu uspe spopasti z njeno sumljivo naravo. Oba potrebujeta veliko varnosti in si jo dajeta v neomejenih količinah, kar ju še bolj povezuje. Najmočnejši odnos pa bo imel rak s škorpijonom. Oba sta čustvena, bereta se kot odprta knjiga. V seksu sta ognjena in si brez veliko besed izpolnjujeta želje in potrebe. Ko rak spozna ribo, je to pogosto ljubezen na prvi pogled. Oba sta intuitivna in nežna – zelo sta si podobna in spoštujeta mnenje drug drugega.

Najboljše znamenje za seks

Kozorog. To je strastno razmerje, napolnjeno z vročimi čustvi. Sčasoma se umirijo, se bolje spoznajo in postanejo bolj navezani.

Lev

Najboljše kombinacije

Če se lev združi z ovnom, bo to strastno razmerje, v katerem prevladuje močna fizična privlačnost. Ne morejo drug brez drugega, uspešni pa so tudi kot poslovni partnerji. Tudi odnos z dvojčkom bo lep, saj bo odlična mešanica intelekta in moči. Njihovi interesi so skupni in njihova fizična privlačnost je močna. Oba sta domišljijska in igriva ter se znata imeti lepo, zato je njuna zveza polna pozitivne energije. Če bo lev stopil v zvezo s tehtnico, bosta zelo združljiva. Oba sta družabna in imata rada življenje na visoki nogi. Razumeta se tudi v postelji. Obetavna zveza bo tudi zveza s strelcem. Oba sta dinamična in družabna. Tudi v postelji se strinjata. Strelec išče akcijo, lev pa mu zna to dati.

Najboljše znamenje za seks

Vodnar. Že na prvi pogled jih močno pritegnejo. Z veliko kompromisi na obeh straneh, lahko pride do skladnega odnosa. Tudi če zvezo končata, se spet vrneta drug k drugemu.

Devica

Najboljše kombinacije

Srečanje z bikom je za device pogosto usodno. Sta odlična prijatelja, zakonca in ljubimca ter se zlahka združita kot poslovna partnerja. Oba na življenje gledata realistično, zelo sta si podobna, in ker sta strastna, se imata fino tudi v postelji. Lepa zveza bo tudi z rakom. Oba sta ranljiva in občutljiva ter pazita, da drug drugega ne ranita. V seksu se bo devica zelo dobro razumela tudi s škorpijoni. Devica je nekoliko sramežljiva, zato čutni škorpijon sprosti vse čustvene zavore, pa tudi kozorog je eden izmed partnerjev, s katerim ima devica lahko lep odnos. To bo stabilen odnos, v katerem bo veliko medsebojnega spoštovanja.

Najboljše znamenje za seks

Ribi. Močno se privlačijo in imajo odnos, prežet s strastjo in romantiko.

Tehtnica

Najboljše kombinacije

Tehtnica bo imela lep in smiseln odnos z dvojčkom. Oba sta komunikativna, zabavna in družabna ter imata podobne poglede na življenje. Redko se pritožujeta, zato bo to dober odnos, ki se s starostjo samo še okrepi. Z levom se bosta dobro razumela, zato bosta uživala. Sta si zelo podobna in se podpirata. S strelcem si bo tehtnica zgradila prijeten, zabaven odnos, tudi v spolnosti. Oba sta družabna in se znata zabavati. Tehtnice se dobro razumejo tudi z vodnarji, zato so narejeni drug za drugega. Nenehno se zapeljujejo in so zelo združljivi. Njihov seks je strasten in nikoli jim ni dolgčas.

Najboljše znamenje za seks

Oven. Močno se privlačijo, v postelji se iskri in tam se najbolje razumejo. Pogosto se skregajo, a tudi hitro pobotajo.

Škorpijon

Najboljše kombinacije

Škorpijoni se zelo dobro razumejo z raki. Oba imata enake fantazije in želje v seksu. Dopolnjujejo se, se podpirajo in gradijo odnos, poln zaupanja. Njihova zveza je vznemirljiva, ne morejo se dolgočasiti. Škorpijon bo imel trden odnos tudi z devico. A oba sta “jezni” znamenji in se nenehno kregata. A ker se fizično privlačita, se v spalnici hitro pobotata. Veza s kozorogom bo hitro postala trdna in ker sta oba posesivna in težko odpustita, pazita, da drug drugega ne ranita. Z ribami pa se bo rodila najboljša zveza. Oba zahtevata veliko ljubezni in pozornosti in si ju v ogromnih količinah tudi namenita.

Najboljše znamenje za seks

Bik. To je resnično usodno razmerje, polno navdušenja in strasti. Razideta se, nato pa se z novo vnemo znova združita. V postelji sta oba nenasitna in glasna.

Strelec

Najboljše kombinacije

Z ovnom bo imel strasten odnos. Oba sta temperamentna, glasna in prepirljiva, a se tudi hitro pobotata. To je zveza, ki lahko traja dolgo, ker se privlačita kot magnet. Tudi s tehtnico bo imel strelec dober odnos, a ker imata oba rada družbo in zabavo, se zlahka obrneta h komu drugemu. Tudi strelec in lev je odlična astrološka kombinacija. Oba imata rada družbo in zabavo. V seksu sta ognjena in željna drug drugega. Pa tudi z vodnarjem bo imel razumevajoč odnos. Oba imata liberalna stališča, zato si dajeta svobodo.

Najboljše znamenje za seks

Dvojčka. Fizična privlačnost se pojavi na prvi pogled. Sta si različna, vendar se odlično dopolnjujeta

Kozorog

Najboljše kombinacije

Odlično se bo imel z bikom. Oba sta praktična in realna, v vsem se zlahka dogovorita. Združljiva sta tudi v spolnosti, s starostjo pa se njun odnos še poglobi in zbliža. Tudi z devicami jih čaka harmoničen odnos, saj gojijo podobne življenjske vrednote. Z ribami jih čaka intuitivna povezava. Nežna riba bo v karieri podpirala kozoroga in to bo znal ceniti.

Najboljše znamenje za seks

Rak. Ta znak ceni “ekonomičnost” kozoroga, vendar mu zameri njegovo hladnost. Toda sčasoma kozorog postane bolj odprt, spolni odnosi pa strastnejši.

Vodnar

Najboljše kombinacije

Ko se srečata vodnar in oven, je težko reči, kdo koga bolj privlači. Oba sta dinamična in podjetna ter si ustrezata. Njuno navdušenje in ljubezen pa niti s časom ne bosta izginila. Vodnarji bodo imeli odlične odnose tudi z dvojčki. To bo zabaven in zanimiv par, in ker sta oba individualista, se ne bosta zadrževala. Če se prepirata, se hitro pobotata in si povrneta zaupanje. Podobno bo, če bo v zvezi s tehtnico, lepo pa se bo razumel tudi s strelcem. Imajo namreč podoben smisel za humor.

Najboljše znamenje za seks

Lev. So popolni partnerji v seksu. Čeprav so različni, jih združuje močna kemija. Nenehno so v vojni, prepirajo se in sklepajo mir, vendar ostajajo skupaj do konca, saj ne morejo drug brez drugega.

Ribi

Najboljše kombinacije

Čudovit odnos bodo imeli z bikom. To bo kakovostna zveza, pod pogojem, da je bik tisti, ki reši vse težave. Oba sta “hišna” tipa in prilepljena drug na drugega. Njuna zveza izžareva harmonijo, romantiko in nežnost. Z rakom bodo imele ribe zelo čustven odnos. Če bodo spoznale škorpijona, se bodo razumeli, ne da bi morali na glas izražati svoje želje. Edina ovira v zvezi je, da sta oba ljubosumna, a se na srečo hitro pobotata.

Najboljše znamenje za seks

Devica. Devica bo ribam dala trdno oporo, v postelji pa bodo letele iskre strasti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.