fbpx

Senzibilno razgaljena Kate Moss skozi objektiv fotografa Terry-ja Richardson-a

Kate Moss nima nikakršnih težav z goloto. Problematično dekle modne scene je že lansko leto za svoj 40. rojstni dan razburila s predrznimi fotografijami za Playboy. Tokrat pa se je slekla za francoski moški magazine Lui. Senzibilnost aktov Richardsona in divja narava, Kate prikaže v svoji prvinski izvedbi.

Seveda gre pri vsem za odličen moment in promocijo moškega magazina Lui, ki stopnjuje napetost pred uradno izdajo številke s Kate Moss v glavni vlogi.Tako so pred dnevi napovedali “golo” Kate s Tweetom.

Tweet: And yes … Tomorrow # KateMoss strips off exclusively for Lui! Find Twig newsstand! # LUI5″

S serijo fotografij Kate Moss vsekakor dokazuje, da je kraljica modne erotike in da kljub temu, da je v 41. letu,  še vedno predstavlja večni seks simbol modne scene.

Več fotografij si lahko ogledate v foto galeriji

Ali ste vedeli? Model, ki po 25ih letih svoje kariere v svetu mode še vedno obrača glave, si namreč vsekakor zasluži našo pozornost. Čeprav Kate v javnosti nerada govori in ne uporablja Twitterja ter podobnih družbenih omrežij, lahko rečemo, da je neizpodbitno ena izmed najbolj slavnih modelov na svetu. Hčerka gostilničarke in potovalnega agenta, ki ni bila rojena po tipičnih merilih manekenskih legend, saj z značilnim razmakom med sprednjimi zobmi, malce krivimi nogami in nižji postavi, s svojo karizmatično osebnostjo in neprimerljivim občutkom za modo vendarle uspe očarati prav vsakogar. Kateina modna zgodba se začne pri njenih rosnih 14ih letih, in sicer na njujorškem letališču, kjer jo je “odkrila” modna agentka Sarah Doukas. Za mlado Kate je bila to točka, ki ji je spremenila življenje, trenutek, ki je za vedno zaznamoval njeno usodo. Tudi sama je namreč mnenja, da bi drugače najbrž končala kot njena mama. Odločitev, da sprejme ponudbo, je bila vsekakor pravilna, saj je od takrat naprej krasila kar 34 naslovnic britanske edicije Vogea. Ja, največ v zgodovini.

PREBERITE ŠE: Kate Moss – Ikona, ki po 25-ih letih kariere še vedno obrača glave

Dodatne Informacije

Več informacij:
http://www.luimagazine.fr/

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.