Skrivna pravila, ki v Playboyevem dvorcu veljajo za Playboyeve zajčice

Bizarna pravila za Playboyeve zajčice, ki živijo v Playboyevem dvorcu.

Ni lahko biti Playboyeva zajčica. Če ste mislili, da je dekletom, ki se vselijo v Playboyev dvorec – ta velja za prizorišče razvratnih zabav in središče hedonizma –, postlano z rožicami, ste se motili. Prav nasprotno. Playboyeve zajčice so namreč nedavno razkrile, da zanje veljajo zelo stroga pravila tako glede seksa kot policijske ure.

Sanje marsikoga so, da bi vsaj enkrat v življenju prestopil prag Playboyevega dvorca (ta je bil nedavno prodan). Pred leti so bivše Playboyeve zajčice, ki so tam nekoč živele, razkrile, da je graščina vse prej kot nedolžna in da je življenje v domu Hugha Hefnerja vse prej kot bleščeče. Kot so povedale, je z njimi ravnal kot s prostitutkami, jim plačeval plastične operacije, da so se čim približale njegovim idealom, kljub temu pa je moral posegati po viagri.

PREBERITE ŠE: To je prvi Playboy brez golote

V Playboyevem dvorcu ni vse tako rožnato, kot se zdi na zunaj.
V Playboyevem dvorcu ni vse tako rožnato, kot se zdi na zunaj.

A obstaja še temnejša plat življenja v Playboyevi graščini. Playboyeve zajčice so zdaj namreč razkrile še druge umazane skrivnosti tega ”spomenika” hedonizmu.

Skrivna pravila, ki v Playboyevem dvorcu veljajo za Playboyeve zajčice:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Girls4Tech: brezplačne spletne lekcije s področja znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike