fbpx

Spal je s 100 Slovenkami in to so njegova opažanja – takšne so Slovenke v postelji

Smo takšne Slovenke v postelji?!

Foto: Envato

Miha je izpovedal zgodbo, zaradi katere je završalo na spletnih omrežjih. Trdi namreč, da je spal s 100 slovenkami. O njih si je izoblikoval takšno, precej specifično mnenje! Oziroma opazil te tipične stvar, ki so jim velikokrat skupne.

Miha je izpovedal svojo izkušnjo, zaradi katere je završalo na spletnih omrežjih. Trdi namreč, da je spal s 100 slovenkami. O njih si je izoblikoval takšno mnenje! Oziroma opazil te tipične stvar, ki so jim skupne.

Kakšne smo Slovenke v postelji? Ali veljamo za odprte za spolne izzive, smo drzne? 34 letni Miha trdi, da je spal s 100 slovenkami in to je njegova iskrena izpoved. Ker veliko časa službeno preživi v tujini nam razkriva nekatere “njegove stereotipe” o Slovenkah, oziroma opažanja, ki jih še ne poznamo. Smo res Slovenke takšne v postelji? Ali je Miha le imel velikansko “srečo“ ? Miha je po izobrazbi antropolog, tudi zaradi tega se je tega področja lotil zelo analitično.

Lepe slovenke, so ponavadi pasivne v postelji

Miha trdi, da so lepe Slovenke velikokrat presenetljivo slabe v postelji. Pasivne in prav nič proaktivne. Trdi, da prav lepotice, ki uživajo družbeni status lepih deklet, v postelji niso odprte za eksperimentiranje in so “zategnjene”. Njegova najslabša izkušnja je bila prav z dekletom, ki je nosila lento enega od lepotnih tekmovanj.

Ne priznajo, da si kdaj pa kdaj ogledujejo spletne strani za odrasle

Slovenski odnos do spolnosti in tudi vsebin za odrasle je precej konzervativen. Miha trdi, da mu večina Slovenskih punc nikdar ni priznala, da gledajo tovrstne vsebine. Čeprav nedavne statistike največjega tovrstnega portala za odrasle na svetu trdijo, da je 34% obiska iz Slovenije prav ženskega spola. To pomeni, da vsaj ⅔ žensk tovrstne vsebine v Sloveniji spremlja.

Primorke so najbolj divje

Miha trdi, da so Slovenke, ki prihajajo iz primorske regije bolj divje v postelji. Pomeni, da so bolj odprte in gredo dlje od slovenskega povprečja. Najbolj konzervativne pa naj bi bile punce z Dolenjske. Primorkam, pa vsekakor sledijo Štajerke, katerih pohota in izprijenost je pregovorna. Tudi Korošice ne zaostajajo.

Najraje izberejo položaj od zadaj

Miha opaža, da je “pasji” položaj pri Slovenkah izjemno priljubljen. To pripisuje dejstvu, da je veliko Slovenskih deklet ponosnih na svojo zadnjico in jo tudi zato izjemno rade “nastavijo”. Prizna, da je velikokrat v življenju izbiral deketa s tem atributom. Zato mogoče ta opazka ni relevantna. Temu položaju sledi misijonarski položaj, obrnjena kavbojka in še bi lahko naštevali.

To je prevladujoča spolna fantazija

Tu Slovenke niso drugačne od svetovnega povprečja. Kljub temu, da so nekoliko konzervativne, pa jih velika večina sanja o seksu na nenavadnem mestu, tudi javnem, kot so savne in termalni bazeni. Posebej brez zadržkov Slovenke seksajo v avtomobilih, to jih je počela že večina. Približno ena tretjina Slovenk, pa naj bi po besedah Mihe, sanjala o spolnem odnosu z dvema moškima. Tako spolno odprtim slovenkam tudi ni tuja predstava o seksu z neznancem pred svojim moškim, in tudi trojček z dodatno punco ne predstavlja tabuja. Dobra polovica njegovih partneric, pa si je želela občasnega grobega seksa.

Slovenske so gurmanke

Od povprečnih evropejk pa se, po besedah Mihe, Slovenke razlikujejo po svoji ljubezni do moškega semena. Tu so prave gurmanke v primerjavi z drugimi narodi. Po njegovih besedah naj bi več kot osemdeset odstotkov Slovenk pogoltnilo brez “težav”, medtem ko je v tujini opazil več konzervativnosti pri tej temi.

Lažejo o preferencah dolžine

Dokaj stereotipna je seveda laž, da dolžina ni pomembna. Slovenke rade o tem lažejo, a si potihem želijo “pravega” moškega. To počnejo bolj očitno kot mnoge druge Evropejke.

So dobre, a bi lahko bile boljše

Miha pravi, da so Slovenke povprečno dobre v postelji. Največkrat premalokrat prevzamejo pobudo in so tako tiste, ki “vodijo” seks. Opaža, da so velikokrat pasivne in “nastavljive”. Tako pri spolnem odnosu ne dajo vse od sebe oziroma se ne trudijo zadosti. Tu so naprimer “južnjakinje” popolnoma drugačne, saj je moški dosti bolj v centru njihovega fokusa. Prav tako pa znajo “severnjakinje” biti celo nekoliko preveč dominantne.

Kaj menite? Smo takšne? Zapišite v komentar!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!