Stvari, ki jih moški na skrivaj počnejo s penisom

A je to sploh realno?! Stvari, ki jih moški na skrivaj počnejo s penisom

“Igrača” v pokončnem stanju je najboljše sredstvo proti dolgčasu. Dragi moški, če nimate kaj za početi, se igrajte s svojim korenjakom, vendar na nekoliko drugačen, bizaren način.

Znova smo zatavali na temačno stran interneta – tokrat nas je pot zapeljala na spletno omrežje Reddit, kjer so moški z vseh koncev sveta odgovarjali, kaj počnejo s svojim “prijateljem”, ko jih nihče ne gleda.

Verjetno se vam v mislih pletejo poredne ideje, kot je samozadovoljevanje, vrhunci, filmi za odrasle … in ste prepričani, da imate filozofijo, imenovano penis, v malem prstu. Razumemo, morda ste svoje znanje na tem področju izpilili, vendar zagotovo niste razmišljali o tem, kaj drugi moški počnejo na skrivaj s svojim prijateljem, ko jim je dolgčas.

Moški so legende!
Moški so legende!

Zajemite globoko sapo in se prepustite bizarnim odgovorom uporabnikov Reddita, ki so iskreno zaupali, kako trpinčijo svojega korenjaka v trdnem stanju.

1. “Včasih igram bejzbol z arašidi. Nagnem penis v eno stran, vržem arašid v zrak in ga z njim skušam zadeti.”

2. “Penis prekrijem s platnom, na katerega kasneje narišem oči in usta – videti je kot duh iz hollywoodskih filmov,” pravi uporabnik Jing Fong.

3. “Rad maham z njim tako močno, da se dotika mojih bokov. Včasih z njim tolčem po stvareh ali rušim predmete po hiši. Te stvari me ne vzburjajo, temveč mi je všeč občutek, ko rušim stvari s penisom,” pravi uporabnik eligiblebastard.

Včasih igram bejzbol z arašidi?!
Včasih igram bejzbol z arašidi?!

4. “V kadi, ko se kopam, se igram z njim, kot da je morski pes, ki skače iz vode in se vanjo triumfalno potopi.”

5. “Rad z njim pritiskam po zaslonih na dotik.”

6. “Včasih si predstavljam, da je moj korenjak menjalnik v tovornjaku. Oponašam zvok motorja in menjam prestave,” pravi uporabnik Peepingt0m.

7. “Najprej položim gate na tla, nato jih poberem s prsti na nogi, jih vržem v zrak in jih lovim s penisom,” pravi uporabnik Beat9.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Z njimi ne smeš na dopust: 5 tipov ljudi, ki bodo uničili tvoje počitnice