fbpx

Ta 4 astrološka znamenja največkrat “fejkajo” svojo srečo: vsako njihovo dejanje je zaigrano

Foto: imdb
Zadnjič posodobljeno: :

Njihovo življenje je igra. Na družbenih medijih širijo laži, da bi prikrili, kako negotovi in ​​nesrečni so. Mnogi ljudje danes narobe razumejo pojem sreče in večina jih vodi ideja, da mora biti življenje popolno.

Čeprav nekje piše, da ni nujno, da je življenje lepo, ampak smiselno, obstajajo ljudje, ki se hvalijo z lepim in srečnim življenjem, čeprav je to daleč od resnice.

Nekateri to počnejo, ker nočejo pokazati resničnih čustev, nekateri, nočejo, da bi druge skrbelo zanje, nekateri pa imajo povsem druge razloge.

Astrologija razkriva horoskopska znamenja, ki se znajo pretvarjati, da so srečna.

Oven

Zaradi trme se obnašajo, da so je srečno. Pogosto izražajo svoje mnenje na nezrel način. So neposredni glede svojih občutkov in čustev, da so težavni za druge ljudi. To znamenje se pogosto pretvarja, da je srečno, a le zato, da ne prizadene čustev druge osebe.

via GIPHY

Bik

Če vedo, da lahko zaupajo drugi osebi, se bodo biki odprli, a pridobiti njihovo zaupanje je izziv. Dokler niso praktično prepričani, da njihovih čustev nihče na kakršenkoli način ne bo uporabil proti njim, svoja čustva raje zadržijo zase. Pogosto se pretvarjajo, da so srečni, da bi potlačili svoja prava čustva.

via GIPHY

Kozorog

Ko so predani delu, kozorogi ne pokažejo svojih čustev, saj mislijo, da bo to oviralo produktivnost. Redko imajo priložnost spregovoriti o svojih čustvih in verjamejo, da je za to pravi čas in kraj, zato znajo ponarediti svojo srečo.

via GIPHY

Tehtnica

Ker so tehtnice nenehno zaskrbljene, da bi zamudile kakšno življenjsko priložnost, so nenehno nezadovoljne s svojim trenutnim položajem. To znamenje običajno ponareja srečo, ko je v bližini ljudi, saj ne želi, da bi se kdo drug počutil slabo zaradi njihovih čustev in občutkov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!