fbpx

Ta horoskopska znamenja se pogosto zaljubijo v svoje najboljše prijatelje

Foto: Allef Vinicius / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ta štiri astrološka znamenja pogosto najdejo ljubezen v osebi, ki jim blizu. Nagnjeni so namreč k temu, da se zaljubijo v svoje najboljše prijatelje.

Prijatelji vam vedno stojijo ob strani, vas poznajo in so pomemben del vašega življenja – ne rečete jim zaman najboljši prijatelji. In ker z njimi čutite tesno povezanost, ni nenavadno, da se prijateljstvo nenadoma spremeni v ljubezen.

Ta štiri horoskopska znamenja se pogosto zaljubijo v svoje najboljše prijatelje.

Oven

Ovni vedo, da jih lahko njihova impulzivna in temperamentna narava pogosto naredi nekoliko naporne in težavne. Zato si ob sebi želijo partnerja, ki jih – kljub njihovi naravi – stoodstotno razume in podpira. To ognjeno znamenje ve, da ga njegov najboljši prijatelj sprejema v celoti, z vsemi prednostmi in slabostmi.

via GIPHY

Dvojčka

Dvojčki so zelo aktivni in komunikativni in ob sebi potrebujejo nekoga, ki ima enake interese in se z njimi strinja v mnogih dejavnostih. Kdo bi torej lahko bil boljši od vašega najboljšega prijatelja? Vedno vas posluša in se je pripravljen zabavati. Ni čudno, da se dvojčki radi zaljubijo vanje.

via GIPHY

Strelec

Strelec ljubi svojo svobodo in raje preživlja čas s prijatelji. Ker imata enake interese, lahko skoraj vedno počneta nekaj spontanega skupaj ali raziskujeta svet. Ta preprostost in lahkotnost strelca zelo navdušita, zato se zlahka zgodi, da se čez čas zaljubi v svojega najboljšega prijatelja.

via GIPHY

Vodnar

Vodnarji veljajo za svobodoljubna bitja in se v razmerju najbolj prijetno počutijo, ko so na isti valovni dolžini s partnerjem. Kdo najbolje izpolnjuje ta kriterij? Najboljši prijatelj, seveda. V njegovi družbi so vodnarji res lahko to, kar so. Zato v iskanju ljubezni ni nenavadno, da vodnar razvije čustva do svojega najboljšega prijatelja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!