fbpx

Tako se posamezna astrološka znamenja obnašajo na plaži

Foto: Antony PgiJ4Varshg / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Skorajda ni človeka, ki ne bi užival v morju, rumenem pesku in sončnih žarkih, a vsi ne uživamo na enak način.

Medtem ko se nekateri radi sončijo in sprostijo ob dobrem romanu, drugi obožujejo vodne športe, raziskovanje morskih globin in aktivne počitnice.

Oven

Ovni so znani po tem, da vedno najdejo dejavnosti, ob katerih jim nikoli ni dolgčas. Plaža ni nobena izjema, preprosto nepredstavljivo je, da bi le poležavali in se naužili sončnih žarkov, zato se zatekajo k športnim aktivnostim. Naj bo to odbojka na mivki, smučanje na vodi ali kakšna druga aktivnost, ovni v tem najdejo svoje zadovoljstvo.

Vedno aktivni, tudi na plaži. Foto: Tower Paddle / Unsplash

Bik

Bik meni, da je dopust, tudi tisti na plaži, čas za sprostitev, druženje s prijatelji in družino ter dobro hrano. Če bo lahko užival tudi v restavraciji tik ob plaži ali prinesel svoje prigrizke na plažo, bo najsrečnejši človek na svetu.

Dvojčki

Dvojčki imajo raje večerne in nočne aktivnosti kot pa dnevne aktivnosti na plaži. Tako bodo uživali v romantičnih sprehodih ob morju, kurjenju ognja, petju pesmi ob kitari in druženju z najdražjimi.

Nekateri se prebudijo v večernih urah. Foto: Tower Paddle / Unsplash

Rak

Tudi raki niso daleč od uživanja v romantiki na plaži. Poleg tega je opazovanje sončnega zahoda ena izmed njihovih najljubših dejavnosti, in če je z njimi ljubljena oseba, slika ne bi mogla biti bolj popolna.

Lev

Levi, ki sicer na polno uživajo življenje in imajo le redko slabe dneve, skušajo na plaži izkoristiti vsak trenutek. Ker so pravi športni tipi, se pogosto odločijo za adrenalinske vodne športe, pri čemer le kakšno minuto mirno poležijo na brisači.

Uživajo v aktivnostih na morju. Foto: Jeff Isaak / Unsplash

Devica

Tako kot običajno, devica meni, da je čas na plaži samo njen čas. Zato se z debelo plastjo zaščitne kreme skrije v senco, vzame v roke dobro knjigo in uživa. Zanjo ni večje sreče na letnem kot tistih nekaj ur miru.

Tehtnica

Plaža, ki se običajno drži videza in detajlov, predstavlja popolno kuliso za številne fotografije. Ne glede na to, ali vključujejo sebe, prijatelje, družino ali preprosto podrobnosti s plaže, si tehtnice tukaj končno oddahnejo, zato se spomin njihovih naprav zelo hitro napolni.

Odklop. Foto: Briana Tozour / Unsplash

Škorpijon

Škorpijon ni eno tistih znamenj, ki pride na plažo vpijat barvo. Nepredstavljivo je, da med letnim dopustom cele dneve poležavajo. Vedno stremijo k odkrivanju novih stvari, zato bodo najbolj veseli, ko se bodo z masko in plavutmi odpravili raziskovat podvodni svet. Tako lahko preživijo ure.

Strelec

Kje srečamo več ljudi kot na plaži? To je misel, ki vodi strelce, ki bodo brez težav začeli pogovore z neznanci na plaži, izmenjevali številke in imena na družbenih omrežjih.

Vdihnite morski zrak. Foto: Mor Shani / Unsplash

Kozorog

Kozorog je znan kot zelo ustvarjalno znamenje, ki je v sebi ohranilo otroka. Zato se bo na plaži brez težav pridružil otrokom pri gradnji peščenega stolpa in vsega, kar spada zraven.

Vodnar

Vodnar živi za morje. Ko pride na plažo, ne pomisli, da bi bil iz vode dlje kot nekaj minut. Skakanje v vodo, plavanje na stotine metrov naenkrat in uživanje v drugih vodnih športih je idealen dan na plaži za Vodnarje.

Vedno uživajo v bližini vode. Foto: Obi Pixel6propix / Unsplash

Ribi

Tako kot vodnar so tudi ribi znamenje, ki preprosto uživa na plaži. Za razliko od vodnarjev aktivnosti niso tako pomembne za ribe. Nekaj ​​časa se bodo zabavali v vodi, nato pa jih dali v senco. Sentimentalne ribe so tip ljudi, ki lahko ure in ure zamišljeno gledajo v modro morje in razmišljajo o življenju. Dokler je v bližini voda, so srečni!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!