Teh TOP 7+ napačnih stvari počnejo ženske, ki jih moški označujejo za slabe ljubimke!

Delaš te stvari narobe v postelji! Zamisli se!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Moški o svoji spolnosti velikokrat modro molčijo, tudi zato ženske velikokrat nevede grešimo in počnemo stvari, ki gredo moškim izjemno na živce. Strokovnjaki za spolnost so izločili te 4 naivne stvari, ki jih počne večina žensk, a gredo moškim v postelji izjemno na živce!

Spolnost je najbolj intimno dejanje, ki poveže dve duši v eno. A ta ima lahko tudi razdiralni učinek. Katerih dejanj moški ne prenese?

Četudi se je pred desetletji zgodila seksualna revolucija, ki je vstopila vse pore spolnega življenja, in ga liberalizirala, je ta v veliki meri tudi škodovala ženskam. Še danes je v naši družbi spolni užitek v domeni moškega, ne ženske. Spodobi se, da moški javno govori o svojih izkušnjah, ker ga naredijo “boljšega”, medtem ko je ženska, ki ima rada spolnost, targetirana kot “podla”. Tudi vse se vrti okoli moškega vrhunca, za katerega se mora najprej poskrbeti, potem na vrsto pride še ženska. In ona je tista, ki naj bi bila zadolžena tudi za to, da se njen moški počuti kot kralj v postelji. Kot najboljši. Najmočnejši.

Povsem normalno je, da vsaka ženska želi zadovoljiti svojega partnerja, vendar trud mora biti obojestranski – tako kot ona skrbi za to, da se moški počuti kot kralj, mora tudi on poskrbeti za to, da se ženska počuti kot kraljica. Spolnost je torej komunikacija. POGOVOR in DOGOVOR o tem, česa si oba želita.

Preference se razlikujejo, zato je smotrno, da govorita o lastnih željah, fetiših in okusih, ker bo le na tak način vajino spolno življenje delovalo. Če bosta ugibala, kakšne so želje drug drugega, težko pričakujeta, da bosta spolno kompatibilna.

Jasno, na začetku razmerja je o takšnih stvareh težje govoriti, zato vam svetujemo, da ste pozorni na nekatere stvari, ki v postelji moškega razočarajo, dokler si ne bosta tako blizu, da bosta lahko o tem govorila iz oči v oči.

7+ stvari v postelji, ki moškega razočarajo, oziorma zaradi katerih moški takšne ženske označujejo za slabe ljubimke!

Primerjate ga z bivšim

Tudi vi se ne bi počutili prijetno, če bi vaš partner omenil, da je njegova bivša bila veliko boljša v postelji. Vsaj na začetku razmerja bi vas prizadelo. V času spolnega odnosa ni časa za spominjanje na anekdote iz preteklih razmerij, ker bo njegov prijatelj dobesedno splahnel. Partner bo izgubil voljo, ker si gotovo ne ne želi poslušati, kako je njegov penis slabši, manjši, tanjši od bivšega.
Če ne morete biti tiho in mu to na vse načine želite povedati, te pogovore prihranite za druge priložnosti, ko se bosta dovolj poznala in bo situacija primerna, ne med spolnim odnosom.

Primerjate ga z bivšim.
Primerjate ga z bivšim.

Uporabljate ljubkovalnice in pomanjševalnice

Večina parov si skozi čas nadene številna ljubkovalna imena, ki postanejo del odnosa, in se nekako zdi, da brez njih ne morejo delovati. Vendar! Tega raje ne uporabljajte v postelji. Prvo: verjetno že veste, da človeški možgani radi slišijo umazane besede med spolnim odnosom. Drugo: ne želite, da se partner počuti, kot da je otrok. Pomanjševalnice in ljubkovalnice, ki niso primerne za v posteljo, raje uporabite v drugih situacijah, ker bodo imele boljši učinek. Še posebaj škodljive in nevarne so pomajševalnice v povezavi z njegovim spolnim organom.

Ne želite pogovorov o spolni fanatziji

Partnerju morate izdati tudi svoje največje skrivnosti, saj lahko le na tak način doživite sproščujočo spolnost in jo izživite. Seveda mora biti vse skupaj obojestransko. Tudi zato moški sovražijo, v kolikor se ženska ne želi pogovarjati o svareh, ki jo vzburjajo. Namreč tudi zaradi takšnih pogovorov lahko moški resnično zadovolji svojo partnerico. Oziroma zna pritiskati na tiste prave gumbe.

Obljuba seksa kasneje – obljuba poznjšega seksa 

Vaš moški se zjutraj zbudi z veliko spolno slo, vam pa enostavno ne paše. Izgovorite se, da bosta zvečer. Tega pa potem tudi ne izpolnite in nato celo nato popolnoma pozabite. Take obljube poznejšega seksa gredo moškim v različnih raziskavah izjemno na živce. Med tem, ko on cel dan pričakuje se vam nitio ne sanja zakaj je slabe volje.

Obsojate njegov libido

Moški imajo večji libido kot ženske, kar je povsem normalno. A je obsojanje njegovega libida in celo označevanje, da gre za “nenormalno” veliko spolno slo ni dobro za odnos. Za njega je lahko celo uničujoče! Bodite vesele, da si vas želi in nikakor in nikoli ne obsojate njegovage libida. Njegov libido in želja je pravzaprav kompliment vašemu telesu in vajini spolnosti.

Pogojujete seks z njegovo pomočjo v gospodinjstvu

Veliko žensk moške nagradi s spolnim odnosom za njihovo pomoč v gospodinsjtvu. To je popolnoma narobe, saj si moški nikakor ne želijo nagrade. Temveč partnerico, ki si jih želi. In ne takšno, ki jih nagrajuje! Takšni odosi pa velikokrat končajo v slepi ulici. Saj v njih ni prave komponente za uspeh.

Pasivne ljubimke, ki se uležejo na hrbet

No, daj. Sprazni se. Če ste takšna v postelji, potem je le vprašanje časa, kdaj bo vaš moški skočil čez plot in si dobil žensko, ki ga bo resnično “nategnila” in mu odpihnila možgane. Namreč moški izjemno sovražijo pasivne ljubimke. Ob sebi želijo enakovredne močne spolne partnerice. Če se ga med odnosom ne dotikate, ližete in vzdihujete…. Potem drage dame. Začnite vaditi osnove! Najležje kar na suho!

via GIPHY

Ne moreva sedaj! Nimava časa!

Je najslabši izgovor zakaj ne moreta imeti spolnega odnosa. Za hitri spolni odnos se v normalnih partnerstvih vedno najde čas in volja. Hitri spolni odnos pa je velikorat ravno prava sprostitev energije! In par poveže. Brez hitrega spolnega odnosa, pravzaprav ni zdravega spolnega odnosa. Če vedno potrebujeta urnike in dogovore vajino spolno življenje nikakor ne more biti dobro, ker ni spontano. Še noben seks pa ni bil dober v kolikor se enostavno ne zgodi. Tudi zato so “quickiji” obvezni!

Egoistične ste

Egoisti so naporni v vseh sferah življenja, v postelji pa sploh. Moški lahko izgubi voljo do življenja, da ne govorimo o volji do spolnosti. Težko je uživati v intimnosti z osebo, ki izključno misli nase. Res je, da imajo nekateri moški radi dominantne ženske, ki prevzamejo vajeti v svoje roke, vendar to ne pomeni, da imajo tudi radi egoizem. Pomembno je, da poskrbita za dvojni užitek.

Lažete v zvezi z zaščito.
Lažete v zvezi z zaščito.

Lažete v zvezi z zaščito

Laži niso zgolj boleče za osebo, temveč so tudi nevarne za oba vpletena. Popolnoma nesprejemljivo je, da lažete, da imate zaščito pred neželeno nosečnostjo, a je v resnici nimate. Oba vesta, da morata uporabljati kondom, če nista v razmerju, ampak sta prijatelja brez obveznosti. Če sta v razmerju, oba vesta, da sta zdrava, a si ne želita imeti otrok, potem se morata razumno dogovoriti, katero obliko zaščite bosta uporabljala.
Če boste partnerja pretentali, vam takšne napake ne bo odpustil, ker veste, da je otrok odgovornost. In tudi vi si ne želite ostati sami, ko najbolj potrebujete pomoč.

V kolikor se prepoznate v polovici zgoraj navedenih točk, potem je čas, da se nad svojo spolnostjo zamislite. S takšno žensko nobeden moški ne more biti srečen. In čas je, da nekaj spremenite!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!