To je 10 vročih stvari, ki jih mora poskusiti vsak par

V dvoje je lepše!

Foto: twenty20
Zadnjič posodobljeno: :

Intimni čas v dvoje prevečkrat povežemo z igricami med rjuhami. A to ni vedno tisto kar zares potrebujeta. Poiskali smo aktivnosti, ki vaju bodo še bolj povezale in utrdile vajin odnos.

Seveda, spolnost ima pomembno vlogo v razmerju, in prav je, da imamo zdravo spolno življenje. Včasih pa je tudi prav, da svoj intimni čas s partnerjem preživimo tako, da zgolj dražimo naše čute in smo srečni že samo zato, ker ga lahko imamo ob sebi. Tukaj je 10 vročih aktivnosti, ki jih moramo vsaj enkrat početi s svojim partnerjem.

10. Vožnja s kolesom/telovadba.

Po navadi se pari izogibajo skupni telovadbi. A ta lahko naredi naše vaje razburljivejše, hkrati pa je tudi odličen način za še boljšo povezanost. Telovadba je zdrava za telo in duha, endorfini, ki se sproščajo pri intenzivni vadbi, pa so zagotovilo, da se bomo počutili odlično. To je dober način, kako s partnerjem kakovostno preživeti nekaj časa – če ne maramo telovadnic, pojdimo skupaj na sprehod ali pa na vožnjo s kolesom.

9. Pisanje dnevnika.

Prav, zveni dolgočasno. Ampak pisanje dnevnika je zelo dober način, da izrazimo svoje dnevne misli in se sprostimo ob kozarcu vina. Ko gre za zakonca, lahko poskusita s pisanjem skupnega dnevnika: razdelita si lahko dneve in si vsakič pripišeta tudi sporočilca. Če želimo vse skupaj popestriti, lahko napišemo kratko erotično fikcijo za partnerja, da jo prebere in zgodbi o naših fantazijah doda svoja razmišljanja. Če ne drugega, s tem drug drugemu povemo, kaj si želimo in po čem hrepenimo v spalnici (ali drugje).

8. Nakupovanje v dvoje.

Pojdimo na prijazen izlet v nakupovalno središče in spremenimo rutino: namesto v trgovine, ki jih običajno obiščemo, zavijmo  v trgovino s “seksi”, erotičnim perilom in poskusimo nekaj izdelkov. Pokažimo, kaj smo izbrali, in partnerju pustimo, da izbere svojo najljubšo opravo – ko namreč ve, kaj nosimo pod obleko, to samo spodbudi njegovo zaupanje. “Seksi” nakupovalni izlet je zabaven in razburljiv, hkrati pa je razbremenilen odmor od vsakdanjega življenja.

Vožnja s kolesom/telovadba.
Vožnja s kolesom/telovadba.

7. Ples v paru.

Vzemimo si nekaj plesnih učnih ur z našim partnerjem. Vpišimo se na latinske, standardne ali pa katere druge plese, ki dovolijo, da raziskujemo partnerjevo telo tudi zunaj spalnice. Te izkušnje so intimne in čutne.

6. Kuhanje v paru.

Kuhanje v dvoje je zelo dobra povezovalna izkušnja. Če nismo najboljši kuharji, je to način, da dodelamo svoje spretnosti, in če večerja še zmeraj ne bo uspešna, lahko uživamo v skupnem smehu, ki ga bo izzvalo “goltanje” neokusne hrane.

5. Masaža za pare.

Kaj je lahko bolj “seksi” kot masaža para? Dan, ki ga bomo posvetili razvajanju samih sebe in našega partnerja, bo poskrbel za naše roke in noge, uživali bomo lahko v masaži hrbta, pri tem pa nas bodo obdajale svečke in vonji, ki se bodo dotaknili vseh čutov. Lahko pa se tudi odločimo za masažo kar doma: v našem zatočišču lahko izmenično masiramo drug drugega in pri tem uživamo v skupnem času.

4. Počitnice doma.

Nič več dopusta, mi pa potrebujemo odmor, da se spet povežemo s svojim partnerjem? Odločimo se lahko za počitnice doma, mini počitnice, med katerimi se z avtom odpravimo v bližnjo okolico. Če imamo otroke, je to lahko zelo dobra zamisel: pridobili bomo nekaj časa zase in delali vse, kar nam srce poželi – spali, jedli nezdravo hrano, gledali filme in si navsezadnje privoščili tudi glasen spolni odnos. 😉

Igra vlog.
Igra vlog.

3. Igra vlog.

Če si želimo v spolnem življenju poskusiti nekaj novega, se lahko odločimo za igro vlog. Tokrat je ne bomo izvajali v spalnici, ampak jo bomo preselili na ulice. Igra vlog se tako začne tam, kamor oba partnerja rada zahajata. Sledi osvajanje, ki naj bo intenzivno in strastno. Nato se igra vlog preseli nazaj domov, kjer lahko uživamo v učinkih vzburjenja, ki ga je prineslo današnje početje.

2. Spolni odnos po telefonu.

Spolni odnos po telefonu omogoča, da povemo, kaj si želimo, ne da bi se morali ukvarjati z neprijetnimi čustvi, ki se v nas porodijo, ko nekomu to povemo v obraz. Ali pa če moramo nekaj časa preživeti ločeno, je to odličen način, da ostanemo spolno povezani in zadovoljni do dne, ko se naš partner vrne. Vse, kar potrebujemo, sta domišljija in telefon.

1. Skupno prhanje.

Po dolgem in napornem delovnem dnevu se lahko odločimo za toplo prho ali pa sproščujočo kopel, ob kateri se lahko sprostimo in pogovorimo o današnjih dogodkih. Skupno prhanje/kopanje je čutno, hkrati pa je odličen način za počitek, pogovor o dnevu ali pa za skupen čas v tišini, ko je vse, kar si delimo, le mamljiv pogled.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!