fbpx

To počne slab ljubimec! Takšen moški ne zna zadovoljiti ženske!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Večina moških ve, da obstajajo nekatere erogene cone na ženskem telesu, a na žalost se nikoli niso naučili, kako z njimi “upravljati” – in takšen moški ženske v spolnosti NE ZNA zadovoljiti.

Samozavestna hoja in pogled, s katerim vas slači, sta naravna afrodizijaka, ki nobene ženske ne pusti hladnokrvne – in to je stara taktika, s katero moški lahko osvoji skoraj vsako žensko, dokler ta seveda ne ugotovi, da se pod njegovo, na prvi pogled, galantno podobo skriva neznanje.

Ste že bile v razmerju z Gospodom Popolnim, ki ne ve, kako zadovoljiti ženske?

Takšen moški ne zna zadovoljiti ženske …

Mislijo, da vse vedo o ženskem telesu.

Večina moških ve, da obstajajo nekatere erogene cone na ženskem telesu, a na žalost se nikoli niso naučili, kako z njimi “upravljati”. In vsekakor ni nenavadno, da se pritožujejo, ker njihova partnerka ne more doživeti vrhunca. Strokovnjaki pravijo, da je povsem resnično, da večina žensk lažje doživi vrhunec s stimulacijo spodnjega “gumbka”, vendar težava je v tem, da moški ne vedo, kaj početi z njim.

Dober ljubimec bo raziskoval telo svoje ženske, jo neposredno vprašal, kaj ji ustreza in vztrajal, brez prisile, da doživi vrhunec, ker mu šteje njen užitek.

Mislijo, da je vlažnost isto kot vzburjenost.

Takšno razmišljanje je povsem pogosto. Nekatere ženske se lahko vzburijo, a niso vlažne in obratno – niso vse ženske iste, saj je vse odvisno od procesov, ki se odvijajo v njihovem telesu, in sicer na vlažnost vpliva tudi cikel, pravijo strokovnjaki.

Če ženska ima težave z vlaženjem, bi med drugim morala uporabljati tudi lubrikant, ki bo poskrbel za užitek obeh, ne trpljenje. In ne pozabita na dobro predigro!

Mislijo, da je vlažnost isto kot vzburjenost.
Mislijo, da je vlažnost isto kot vzburjenost.

Mislijo, da ženske in moški doživljajo spolnost na isti način.

Moški se ponavadi počutijo izjemno med penetracijo, zato mislijo, da na isti način spolnost doživljajo tudi ženske. Vagina je občutljiva, zato morajo biti izpolnjeni številni pogoji, da bi ženska resnično uživala v spolnosti. To pomeni, da se moški mora več potruditi, da bo “žensko premaknilo”.

Dober ljubimec ve, da se mora ukvarjati z žensko, preden začne opletati s svojim udom. Grobost in hitenje namreč lahko izzoveta bolečino, ki ne prinaša zadovoljstva.

Mislijo, da je z vami nekaj narobe, če ne doživite vrhunca.

Moški mislijo, da je z žensko nekaj narobe, če ne more doživeti vrhunca. Dejstvo je, da je nekaj narobe z moškimi, ki razmišljajo na takšen način. Moški in ženski vrhunec se razlikujeta … in ženske potrebujejo veliko več časa.

Mislijo, da je z vami nekaj narobe, če ne doživite vrhunca.
Mislijo, da je z vami nekaj narobe, če ne doživite vrhunca.

Mislijo, da vedo, kaj ženske rabijo.

Moški so včasih prepričani, da vedo, kaj želijo, in sicer na osnovi predhodnih spolnih izkušenj. A ne pomislijo na to, da niso vse ženske iste. Moški ne bi smel misliti, da bo njegovi trenutni partnerki všeč vse tisto, kar je bilo všeč njegovi bivši. Obstajajo tudi ženske, ki jim spolnosti ni pomembna in jim veliko več štejejo čustva.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!