fbpx

To so leta, ko najbolj uživaš v seksu! Si že blizu?!

Raziskave so razkrile tisto kar nisi pričakoval!

Foto: Envato

Kaj Različne raziskave so našle skupni imenovalec. To so leta ko nam najbolj paše! In ko v seksu najbolj uživamo!

Raziskave so pokazale: v seksu najbolj uživajo nekoliko starejši. Tako je v eni raziskavi 37 odstotkov žensk in 34 odstotkov moški priznalo, da so 40-ta najboljše obdobje za seks. V raziskavi je sodelovalo 828 ljudi. Raziskovali so prišli do zaključka, da v 20-tih res več seksamo, a v 40-ih v seksu najbolj uživamo. To naj bi bilo zato, ker je v teh letih manj kompleksov.

V seksu najbolj uživajo pari v 40-ih.
V seksu najbolj uživajo pari v 40-ih.

3 razlogi, zakaj je seks v starejšem obdobju boljši

Ljudje v 40-ih so samozavestnejši.
Točno vedo, kaj hočejo, ne sramujejo se užitka in ne briga jih, če imajo celulit in nekoliko gubic. Manj se tudi bojijo, da bodo odpovedali. Seks v starejših letih je veliko bolj sproščen, zato je boljši.

Seks v zakonu je tudi boljši seks.
Seveda je lepo, ko se prvič spravita med rjuhe. Vonj, občutek na koži, vso to vznemirjenje in sladkost seksa – vse je novo in razburljivo. A ko smo v srednjih letih, pride do nečesa, zaradi česar je seks še boljši: iskrena ljubezen. Poleg tega točno vemo, kaj si partner želi, in on ve, kaj si želiš ti. Fantazij več ne tajimo ter se lažje in bolje prepustimo.

Starejše ženske bolje, enostavneje ali hitreje doživijo orgazem.
Več smo stari, bolj uživamo v seksu. In to je velika prednost, ko pride do orgazma – ženske v 40-ih imajo manj težav pri doseganju vrhunca. Ena raziskava je pokazala, da ima kar 40 odstotkov žensk v 20-ih težavo z orgazmom, v 40-ih jih ima enako težavo le 20 odstotkov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!