fbpx

To so najljubše poze v postelji glede na astrološko znamenje

Foto: PS YT

Če še ne poznate učinkov astrologije na ljubezen in spolno življenje, vam v nadaljevanju predstavljamo najljubše poze v postelji za vsako astrološko znamenje.

Ni potrebe, da se vse zvezde popolno ujamejo, da bi lahko vi uživali v neverjetnem spolnem življenju in božanskih vrhuncih. Vam pa lahko vsekakor pri tem pomagajo nekatere poze. Če vas zanima, kateri je najboljša poza v postelji za vas in vašega partnerja oziroma partnerko, berite dalje!

Oven – kavbojka

Ovni radi prevzamejo kontrolo. In prav zato je poza kavbojke najljubša poza za ovna, saj lahko tako nadzira ljubljenje. Oven je tipičen ognjeni znak, ki uživa v spolnosti in fantazijah. Zato imajo radi, da jih trdo primete za roke in jih začnete poljubljati od vratu navzdol!

Najbolj kompatibilni so z levi, strelci, dvojčki, tehtnicami in vodnarji.

Bik – misijonarski položaj

Biki imajo radi tradicijo, tudi v spolnosti. Božanje, poteg roke skozi lase, nothi v hrbtu in podobne klasične poteze bodo bike popeljali do ekstaze! In tako, kot imajo radi tradicijo, imajo radi tudi red, zato pri spolnosti z bikom ne pozabite začeti od zgoraj navzdol in naj se vam ne mudi. Ta zemeljski znak se rad premika od las, ušes, vratu in počasi navzdol.

Najbolj kompatibilni so z devicami, kozorogi, raki, škorpijoni in ribami.

Dvojčka – igra vlog

Čeprav to ni poza, je to za dvojčke nekaj, ob čemer se bodo počutili kot to, kar so! V postelji z njimi nikoli ne bo dolgčas, to pa bo igranju med rjuhami dalo novo dimenzijo. Če ste sramežljivi, začnite z enostavim pošiljanjem sporočil, kjer svojega partnerja oziroma partnerko naslovite z gospod/gospa. Dvojčki so vedno odprti za nove izkušnje, zato je prav igra vlog odlična izbira, saj so lahko vedno nekdo drug. Če to ni dovolj, dodajte še kakšne igračke.

Najbolj kompatibilni so z devicami, vodnarji, ovni in strelci.

Rak – lotus

Občutljivi rak ima najraje, če lahko vzdržuje kontakt z očmi, zato je lotus idealna poza za njih. Ta čutna poza omogoča, da se partnerja gledata, medtem ko imata noge ovite drug okoli drugega. Raki so romantični posamezniki, ki pogosto želijo pravi odnos, preden porušijo svoje zidove okoli sebe. Bodite torej pripravljeni na intenziven odnos, a tudi zelo čutno spolnost.

Najbolj kompatibilni so s škorpijoni, ribami, biki in kozorogi.

Lev – položaj psa

Položaj živali, kjer predate samokontrolo, je idealen za leve. Rojeni v znamenju leva so fizično lepi in odločni posamezniki. Če imate partnerja v tem znamenju, se sprostite in mu dovolite, da prevlada. Pomagajte jim sleči hlače, majico, obenem pa jim z nohti preletite kožo.

Najbolj kompatibilni so z ovni, strelci, dvojčki in devicami.

Devica – oralno zadovoljevanje

Device se morda zdijo napete osebe, a jih njihov analitični um in nagnjenost k perfekcionizmu delata odlične partnerje. Device ne bodo prenehale, dokler stvari ne bodo narejene do konca in dokler niso vsi zadovoljni. Nežno poljubljanje trebuha, medtem ko je na njem stepena smetana ali topel med, in čutno ljubljenje, kjer se izmenjujeta nežnost in pa udarnost, pa povzročita, da to zemeljsko znamenje doživi “potres” ekstaze!

Najbolj kompatibilni so z biki, raki, škorpijoni in ribami.

Tehtnica – žgečljivi telefonski pogovori

Za zračno znamenje – tehtnico – spolnost ni zgolj fizično dejanje. Pri njih se vse začne v možganih. Zato je žgečljiv telefonski pogovor z vrhuncem ali pa pošiljanje “umazanih” sporočil zanje odlična izkušnja. Tehtnica je eden izmed tistih znakov, ki najbolj uživajo v spolnosti, med samim spolnim odnosom pa so pogosto rade poslušne in ubogljive. Rade slišijo, kaj morajo storiti, da obijo navodila in vedo, kaj se bo zgodilo, preden se jih partner dotakne.

Najbolj kompatibilne so z dvojčki, devicami, vodnarji in levi.

Škorpijon – kjerkoli, razen v postelji

Ljudje, rojeni v znamenju škorpijona, nimajo svoje priljubljene poze. So zelo intenzivni in obožujejo več zaporednih vrhuncev. Med prhanjem, med pripravo obroka – ni pomembno, škorpijoni se ljubijo 24/7. Mars in Pluton sta planeta, ki vlada škorpijonom in jim dajeta nenasitno željo po spolnosti. To so strastni ljubimci, zato bodite pripravljeni!

Najbolj kompatibilni so z raki, ribami, biki in devicami.

Strelec – v avtu

Strelci so vrhunski raziskovalci in kot taki imajo raje še neodkrito ozemlje. Zanje je idealen spolni odnos v avtu na neznani lokaciji, kamor so prišli prvič. So zelo nedovisno znamenje in se težko navadijo na določeno spolno rutino, zato bodi pripravljeni na improvizirano spolnost na nenavadnih in nepričakovanih lokacijah.

Najbolj kompatibilni so z ovni, levi, strelci in dvojčki.

Kozorog – 69

Praktični, učinkoviti in skrbni kozorogi so navdušeni nad možnostjo sočasnega vrhunca. Zato je poza 69 najboljša zanje. Kozorogi so znani po svojem bogatem in rednem spolnem življenju ter vzdržljivosti, zato si, če imate partnerja/-ko v znamenju kozoroga, vzemite čas in uživajte!

Najbolj kompatibilni so z biki, devicami, kozorogi in škorpijoni.

Vodnar – stoječe tačke

Vodnar je vedno pripravljen na nove izzive, tudi v postelji. Idealno darilo zanje je Kamasutra. In ko jo že nabavljate, preverite še njihov najljubši položaj, ki je stoječe tačke. To je položaj, v katerem se ženska nasloni na roke, medtem ko partnerju obrne hrbet. Partner jo zgrabi za noge in jih zadrži v zraku. Ta fizični izziv bo vodnarja zelo osrečil!

Najbolj kompatibilni so z dvojčki, ovni, levi in strelci.

Ribi – s strani

Ribe nimajo nikoli dovolj božanja in čutnih gibov. Zato je zanje odlična poza, ko sta oba partnerja na boku in imata proste roke, ki jih lahko izkoristita za crkljanje. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so zelo skrbni in radodarni in zaradi tega svojega partnerja nikoli ne bodo zanemarili. Pričakujejo veliko, a še več dajo!

Najbolj kompatibilni so z škorpijoni, biki, devicami in kozorogi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!