fbpx

Top 10: Najbolj seksi ženske manekenke & fotomodeli 2015

Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Poznate najbolj seksi ženske manekenke & fotomodele sedanjosti? Nekoč najbolj seksi ženske manekenke, kot so Naomi Campbell, Claudia Schiffer in Kate Moss, se resda še vedno redno sončijo v soju žarometov, saj unovčujejo svojo brezčasno lepoto, a v svetu mode na seznamu najbolj seksi manekenk leta 2015 vendarle kraljujejo druga imena. Zbrali smo šopek tistih žensk, ki jih ljubijo kamere, fotoaparati in modni oblikovalci.

Skoraj vse najbolj seksi ženske manekenke si zadnja leta ”lasti” znamka spodnjega perila Victoria’s Secret in nič drugače ni v letu 2015. Ko namreč pogledamo njihovo plačilno listo, Forbesov seznam največjih zaslužkaric in pa Googlov seznam najbolj iskanih manekenk, hitro opazimo, da se ponavljajo ista imena. Opazimo pa tudi, da se v biografijah teh manekenk pojavljala ista številka- 15. Leto, ko je marsikatera izmed njih začela svojo modno pot.

PREBERITE ŠE: 10 najbolj seksi moških manekenov leta 2015

Poglejmo si, katere so si prislužile titulo najbolj seksi ženske manekenke 2015 in komu vse so posodile svoje telo in obraz.

Karlie Kloss

Karlie Kloss je dekle brezčasnega videza, ki je v manekenske vode zaplavalo pri 15 letih, pot tja pa ji je utrla fotografija za naslovnico revije Scene Magazine, ki je posnela še leto mlajša. Manekenstva za razliko od ostalih deklet ne jemlje kot resno delo, pač pa kot zabavo.

Behati Prinsloo

Behati Prinsloo je zadnja lepotica, ki je odprla modno revijo Victoria’s Secret v Londonu. Svojo manekensko kariero je začela pri 16. letih, potem, ko ji je med počitnicami v Cape Townu skavt modne agencije Storm Model Management v roke stisnil vizitko.

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn velja za novo Naomi Campbell. Odkrita je bila pri rosnih 15. letih in od tedaj se je njena manekenska kariera samo vzpenja. Ruši rasne tabuje in je prva temnopolta manekenka, ki se je po dolgih trinajstih letih suše sama znašla na naslovnici revije British Vogue.

Irina Shayk

Irina Shayk je ruska manekenka sočnih ustnic in privlačnih oči, ki je svojo kariero začela že leta 2004, ko je zmagala na lokalnem lepotnem tekmovanju. Leta 2007 je postala obraz znamke Intimissimi, kjer je zamenjala Ano Beatriz Barros.

Kate Upton

Kate Upton velja za eno najbolj zaželenih žensk na svetu, pa vendar se je modni kreatorji izogibajo. Zato je najprej fotomodel in šele nato manekenka. In kaj je krivo za to? Kljub vitkosti je za manekenske standarde preveč zaobljena.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel je ena najbolje plačanih manekenk na svetu, ki jo danes najdemo tudi v jati Victorijinih angelčkov. S strani modne skavtinje je bila opažena in rekrutirana na bolšjem trgu v Durbanu, ko je štela šele 15 let.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes, plavolasa lepotica iz Nizozemske, je še ena izmed prepoznavnih obrazov znamke spodnjega perila Victoria’s Secret in poleg tulipanov eden najlepših ”izvoznih artiklov” dežele mlinov na veter.

Miranda Kerr

Miranda Kerr je ena najbolje plačanih supermodelov na svetu, mama, pisateljica in poslovna ženska s svojo linijo kozmetičnih izdelkov Kora Organics. Avstralka prisega na vse kar je eko in je manekenka od svojega 13. leta starosti.

Cara Delevingne

Cara Delevingne slovi po močnih, gostih in naravnih obrveh, ki so postali njen zaščitni znak in ki jih je iz modnih brvi preselila na ulice. Postala je prvi samostojni obraz znamke TopShop in med drugim promovirala tudi spodnje perilo Victoria’s Secret.

Adriana Lima

Adriana Lima je stara znanka modnih pist, ki na leto samo z manekenstvom zasluži 30 milijonov dolarjev. Od leta 2000 je v angelski vlogi pri Victoria’s Secret, med njenimi referencami pa najdemo tudi številne druge znamke, med drugim Maybeline.