Top Sexy Tower – stolpnica v New Yorku ”z znamenito nogo Angeline Jolie”

Top Sexy Tower - Vasily Klyukin

Nebotičniki in druge visoke stavbe so postali glavni simboli modernih mest. To velja tudi za New York, ki je ena najbolj obiskanih destinacij na svetu z največjimi arhitekturnimi atrakcijami na svetu. Vasily Klyukin pa je šel pri dizajnu še korak dlje in si je zamislil nekoliko spremenjeno in še bolj drzno podobo Manhattna. Izmišljeni stolpnici ''Top Sexy Tower'' je namreč dodal žensko nogo v visokih petah, ki iz običajno oblikovane stavbe gleda ven, kot je gola noga Angeline Jolie iz Versacejeve obleke na oskarjih leta 2013.

”Top Sexy Tower” je izmišljena stolpnica v New Yorku poslovneža, arhitekta, pisatelja in oblikovalca Vasilyja Klyukina. Navdih za stolpnico iz katere štrli gola ženska noga odeta v mrežaste najlonke, je dobil pri vrhunskih manekenkah, ki se redno sprehajajo po Manhattnu.

PREBERITE ŠE: 3D sprehod skozi 515-letno zgodovino New Yorka med vožnjo s panoramskim dvigalom

Ponoči Top Sexy Tower postane še bolj seksi.
Ponoči Top Sexy Tower postane še bolj seksi.

Steklena ženska noga sega od vrha stavbe pa vse do ulice, kjer jo prebada z visoko peto. Gre za zelo ekstravaganten koncept, celo za moderen svet, priznava Klyukin. ”Nekatere bo ta ideja šokirala, drugim se bo zdela seksi, za tretje bo vulgarna. Ampak vsi, brez izjeme, bi si želeli tako stolpnico vsaj enkrat v življenju ogledati v živo. In če bi postala hotel, bi bila ta vedno polna.”

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
www.vasilyklyukin.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sky Lagoon na Islandiji: osupljiva geotermalna laguna s pogledom na ocean