Ultra enostavni triki zapeljevanja, zaradi katerih ga boš popolnoma obnorela!

Se igra nedosegljivega - poizkusi tole!

Ti je enostavno fatalno všeč?! Pa ne veš kako ga obnoreti! Te ultra enostavni triki zapaljevanja delujejo. Preizkušeno! Na prav vsakem hetero moškemu! Poglejmo!

Način, na katerega ženska zapeljuje oziroma flirta, je odločilni dejavnik, ali bosta s potencialnim moškim stopila korak dlje. In tisto, kar bo z veliko verjetnostjo osvojilo njegovo srce, je neverbalna komunikacija, ki ji ženske posvečajo čisto premalo pozornosti. Zato je psihologinja Monica Moore naredila pregled stvari, ki vsakega moškega odbijejo in tiste, ki ga osvojijo.

študiji je Moore ugotovila, da obstaja nekaj stvari, ki vsakega moškega odbijejo, in sicer zehanje, namrščen obraz, posmehovanje, izogibanje pogledu, dotikanje las, strmenje, čiščenje nohtov ali zob, križanje rok, umikanje, nenavadno premikanje glave …. In kaj je tisto, kar vsakega moškega privlači?

S čim ga boš obnorela?
S čim ga boš obnorela?

Triki zapeljevanja, s katerimi ga boš obnorela

Zavzela si položaj

Če si naredila prvi korak, je pomembno, da paziš tudi na svojo držo. Ženske se domnevno zmedejo, če moški flirta z njimi tako, da se jim približa z boka, medtem ko je moškim zastrašujoče to, če se z njimi ženska pogovarja frontalno. To pomeni, da je verjetno najustreznejši položaj sedeč.

Neposredna si

Ženske, ki so neposredne, so aktivneje osvajale moške, jim povedale, da se zanje zanimajo in povprašale po kontaktu. In pri tem so bile uspešnejše kot ženske, ki so se držale ob strani.

Sama flirtaš

Ni nič narobe s tem, da ti prijateljica pomaga pri flirtanju, vendar tega ne potrebuješ – moški domnevno veliko težje takrat razloči, ali gre za preporost pogovr ali flirtanje. Če se pogovarjaš sama z njim, so tvoji znaki jasnejši in bo vedel, da se zanimaš zanj.

Sama flirtaš.
Sama flirtaš.

Vzdržuješ kontakt z očmi

Očesni kontakt je izjemno pomemben pri flirtanju, saj tako pokažeš osebi, da te zanima in postopoma grdiš intimno povezanost. Verjetno ti je znan občutek žgečkanja v trebuhu ali smejanja po nepotrebnem, če te osebe dalj časa gleda v oči. Ta učinek dejansko pomaga pri flirtanju, saj vzbudi njegovo zanimanje. Domnevno osebe, ki dolgo časa stremijo v oči, razvijejo strastne občutke.

Nosiš ustrezno barvo oblačil

Kot smo že nekajkrat pisali, barva oblačil določa, kako te ljudje dojemajo – vpliva lahko tudi na rezultat flirtanja, in sicer lahko vzbudi zanimanje pri moškem. Rdeča barva naj bi bila, ko gre za flirtanje, zaželena, saj simbolizira moč in samozavest.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pravila privlačnosti: 76 odstotkov žensk si želi takšnega moškega. Si med njimi?