fbpx

V teh državah imajo ženske najmočnejši in divji spolni libido! In kje so Slovenke?

Ženske z največim spolnim libidom so te narodosti!

Foto: envato elements

Vas zanima v katerih državah imajo ženske najbolj podivjan spolni libido. Hočejo največkrat in niso zadovoljne z malo. Potem preverite seznam držav v katerih se nahajajo najbolj splono divje ženske na svetu!

Prvih dvajset držav z največjim spolnim nagonom pri ženskah je bilo razkritih na podlagi analize seksi priznanj žensk po vsem svetu, ki so same ocenile svoj spolni nagon. Šokantno je, da mnogi trdijo, da so njihovi spolni nagoni tako visoki, da bi jih lahko imeli celo za nimfomanke. Katere narodnosti so “nimfomanke” pa preverite v tem zapisu!

Študija, ki jo je izvedla Victoria Milan – spletna stran za zmenke za poročene in vezane osebe, ki želijo imeti afero – je pregledala profile več milijonov svojih aktivnih članic iz 20 držav ini ugotovila, kje na svetu so najbolj spolno aktivne ženske – in kako gledajo na svoj spolni nagon.

Ženske z največim spolnim libidom so te narodosti!

Glede na navedeno študijo imajo Skandinavke največji spolni nagon na svetu. Dame s Finske (79 %), Švedske (78 %), Danske (76 %) in Norveške (76 %) priznavajo, da obožujejo seks – kaj drugega početi, ko je kar šest mesecev na leto mraz in tema.

Zares nadpovprečno uživajo v seksu, Švedinje in Norvežanke, ki bi jih lahko imeli za mejne nimofmanke. Edine narodnosti, ki se približajo nezadržnemu spolnemu apetitu Skandinavcev, so lepe, strastne Italijanke – 34 % jih pravi, da je njihov spolni nagon precej nad povprečjem. Prav tako so precej živahne dame iz Portugalske (33 %).

Sedem od vsakih desetih ognjevitih Špank (71 %) ima velik spolni nagon, vendar so znane po svojem ljubosumju. Njihov libido lahko v trenutku izgine, če čutijo, da od svojega moškega ne dobivajo dovolj pozornosti in naklonjenosti. 27 % jih pravi, da se jim zdijo daleč od spolnega povprečja in se gibljejo na ravni nimfomank. Presenetljivo je analiza pokazala, da so Avstrijke, ki se običajno obravnavajo kot zadržane, sebe obravnavale na enaki ravni. Torej precej nadpovprečno.

Nemke (71 %), Južnoafričanke (70 %), Švicarke (70 %) in Avstralke (71 %) si ne bi mogle biti bolj različne, kulturno in geografsko gledano, vendar pa imajo skoraj enake predstave o svojem spolnem nagonu – približno sedem od deset pravi, da ima velik spolni nagon.

Foto: envato elements

Američanke so znane po svojem entuziastičnem pristopu do življenja in njihov odnos do seksa je približno enak. 30 % – ali tretjina – je spolno obsedenih z nadpovprečnimi spolnimi nagoni, medtem, ko skoraj pregovorno vroče Poljakinje uničujejo mit, da so nadpovprečno aktivne v postelji. So pa čudovite, a hladne.

Čehinje so znane kot ženske z najlepšimi obrazi na svetu – na žalost so dale najnižje ocene, ko gre za spolni nagon. Le 47 % Čehinj pravi, da imajo velik spolni nagon, in le 20 % zase misli, da jih seks bolj zanima kot povprečne ženske.

Francozinje in Nizozemke gledajo nase na enak način: samo 21 % obeh narodnosti se ima za spolne demone v spalnici in potencialne nimfomanke. Francozinje so preveč romantične, Nizozemke pa so lepe, a resne in verjamejo, da je treba v vsem uživati ​​zmerno – tudi v divjem seksu.

Belgijke so bolj zadržane in nerade priznajo, da so močno spolno obremenjene, in čeprav so lepe, mejijo na to, da bi jih označili za dolgočasne. Samo 60 % jih pravi, da imajo velik spolni nagon, le ena petina žensk pa priznava, da ima seks v glavi vsak dan.

Kaj vpliva na spolni nagon?

Ustanovitelj in izvršni direktor Victoria Milan, Sigurd Vedal, je dejal, da je študija pokazala, da spolni nagoni žensk naraščajo glede na njihov življenjski standard. Bolj premožno in udobno kot je življenje v določeni državi, več časa imajo ljudje za uživanje v seksu.

Foto: envato elements

»Skandinavske države so globalno prepoznavne po svojih neverjetnih življenjskih standardih – zdravstveno varstvo, plače, življenjski pogoji in karierne možnosti so med najboljšimi na svetu.

»Analiza kaže, da je življenje bolj udobno in ko je za te elemente poskrbljeno, se ženske počutijo močne in čutne – in imajo čas, da se prepustijo in vlagajo v svoje spolno življenje. Ženske obožujejo seks in si ga zaslužijo, da ga imajo kadarkoli in kjerkoli želijo,« je dejal gospod Vedal.

Države, kjer zase ženske trdijo, da imajo večji spolni nagon od povprečja!

Finska 79 %, Švedska 78 %, Danska 76 %, Norveška 76 %, Irska 75 %, Poljska 73 %, Portugalska 73 %, Združeno kraljestvo 72 %, Italija 72 %, Nemčija 71 %, Španija 71 %, Avstralija 71 %, Južna Afrika 70 %, Švica 70 %, Združene države Amerike 69 %, Avstrija 69 %, Nizozemska 65 %, Belgija 60 %, Francija 53 %, Češka 47 %

Skandinavke so tako ženske z največjim spolnim libidom. Za Slovenke v raziskavi ni bilo podatkov, a verjamemo, da bi se odrezale odlično.

Dodatne Informacije

victoriamilan.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.