fbpx

Vaš zobozdravnik lahko vidi, ali ste imeli oralni spolni odnos

Foto: envato

Na TikToku se je pojavil video posnetek, ki razkriva, da vaš zobozdravnik ne vidi le, koliko sladkarij ste pojedli. Le kaj se skriva za tem?

Na TikToku uporabnik @cianmcbrien svojim sledilcem razlaga, da lahko zobozdravniki vidijo, ali je njihov pacient pred kratkim imel oralni spolni odnos. Video si je ogledalo 4,7 milijona uporabnikov, vendar TikToker ni podal pojasnila, kako lahko zobozdravnik to vidi.

@cianmcbrien

IM CRYING #fyp

♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg – mthekyng

A na Tik Toku so se odzvali številni zobozdravniki in potrdili – da, zobozdravnik lahko vidi, da ste pred kratkim imeli oralni spolni odnos. Strokovno se temu pojavu reče palatal petechiae. To je potrdil tudi zobozdravnik @thyrants: “Da, včasih to lahko vidimo. Običajno to povzroči modrico, imenovano petehije na mehkem nebu.” Vendar drugi zobozdravnik dodaja, da se to lahko vidi, če ste imeli oralni seks pred kratkim in je bil nekoliko bolj grob.

@scumbagdadofficial

#stitch with @cianmcbrien yeah but we aren’t going to really give anyone hassle about it. #dentist #oralhealth

♬ original sound – Your Scumbag Dad

Trditev komentira tudi uporabnik TikToka @dentite in v videu pokaže sliko takšne modrice: “Če sesaš eno ali dve liziki, ni tako hudo. Če pa to počneš pogosteje, se pojavijo modrice in to ni tako dobro.”

@dentite

Reply to @dentite #greenscreen Part 2 ✅ As Promised 🧠🍭🍭🍭🍭🍭🦷#dentist#lollipop#🧠#teeth#dental#dentite#braces

♬ Rasputin (Single Version) – Boney M.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.