Vedno delujejo: pet stavkov, ki jih ženske želijo slišati med spolnim odnosom

Foto: IG lux_men_fashion
Zadnjič posodobljeno: :

Nekatere stvari so močan afrodiziak.

Tudi besede so lahko močan afrodiziak v postelji. Vsak ima svoje želje, ko gre za ljubezen, a teh pet stavkov bo nedvomno odobrila večina žensk.

1. “Povej mi, kaj hočeš.”

Mit o tem, kako bi moški morali ženskam brati misli, ko gre za ljubezen, je že dolgo pozabljen. Če nekaj hočemo, potem moramo to povedati, še lepše pa je, če moškega zanima zadovoljstvo partnerke in ji želi ugajati.

2. “Da, imam kondom.”

Ženske z visokim samozavedanjem bodo same poskrbele za kontracepcijo, vendar vedno rade vedo, da za to skrbi tudi njihov partner in da se zaveda pomena odgovornega spolnega odnosa.

3. “Ali ti je všeč to, kar počnem?”

Sramežljive ženske partnerju morda ne bodo takoj povedale, kaj jim najbolj ustreza. Zato je to preprosto vprašanje učinkovit način, da moški ugotovi, ali se ženska počuti dobro ali ne.

4. “Obožujem tvoj …”

Vsi se včasih med spolnim odnosom počutimo nekoliko negotove, zato je vedno lepo slišati, kaj ima naš partner najbolj rad pri nas in česa mu ni nikoli dovolj. Tako iskrena pohvala v intimnih trenutkih ženskam vzbuja občutek samozavesti.

5. “Fantastična si!”

Moški obožujejo, ko ženska hvali njihove spolne sposobnosti, toda zakaj ne bi tudi oni pohvalili njenih? Kakovosten spolni odnos je dvosmeren proces, ki mu mora vladati enakost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUX MEN FASHION (@lux_men_fashion)

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Mislila sem, da bom večno žalostna, ampak nisem”: iskrene izpovedi žensk o tem, kakšno je njihovo življenje po ločitvi