Angelčki Victoria’s Secret – moška izdaja!

Angelčki Victoria's Secret v moški izdaji? Ja, prosim! Vsako leto moški tega sveta nestrpno pričakujejo čas, ko se bodo Victorijini angelčki sprehodili po modni brvi. Na tej modni reviji nastopajo namreč le najlepše manekenke sveta, ki so (kakopak!) vse v odlični formi in paradirajo po modni stezi zgolj v seksi spodnjem perilu. Končno pa tudi ženske prihajamo na svoj račun – zgodila se je namreč modna revija, na kateri so se manekeni prav tako pokazali v vsem svojem sijaju, oblečeni le v modno spodnje perilo.

Že sam casting za modno revijo Victoria’s Secret je bil prava paša za oči – udeležili so se ga sami nadobudni mladci, ki so si vsi želeli biti del modne zgodbe za znamko 2(X)IST.

PREBERITE ŠE: Kaj je seksi? – Pri Victoria’s Secret objavili seznam #WhatIsSexy 2015

Modna revija je namreč znana po tem, da le malo prepušča domišljiji, zato je bila (seveda!) izredno dobro obiskana. V bistvu gre za moško različico Victoria’s Secret – kjer pomanjkljivo oblečene manekenke predstavljajo nove modne smernice za žensko spodnje perilo. Tukaj pa so naoljeni manekeni predstavljali novo modo za moško spodnje perilo (čeprav dvomim, da so si gledalci pri eni ali drugi reviji dejansko zapomnili, kakšne perilo na sebi nosijo manekenke in manekeni!).

Znamka 2(X)IST poleg moškega spodnjega perila ponuja tudi druga oblačila in ima celo ženski oddelek. A vseeno je bil fokus revije tam, kjer so si ga ustvarjalci (in ne dvomim, da tudi gledalci) zaželeli – kar na moških spodnjicah!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!