Vprašanja, na katera znnastveniki še nimajo odgovora
V zraku · buzz buzz

Ste vedeli, da obstajajo številna vprašanja, na katera znanost še ne zna odgovoriti? Drži. Znanost je razrešila mnoge uganke, a vseh orehov še ni strla. Eno takšnih vprašanj, ki jih še bega, je, ali Bog obstaja. Znanost prav tako (še) ne zna pojasniti, zakaj sanjamo in iz česa je vesolje. Ali pa, kaj se zgodi po tem, ko umremo. To je le nekaj od 10 vprašanj, na katera znanost še ne zna odgovoriti.

Znanost je našla odgovor že na marsikaj, a še vedno obstaja vsaj 10 vprašanj, na katera znanost še ne zna odgovoriti. Ta razišče poučen posnetek, ki se poglobi v nekaj velikih znanstvenih vprašanj, s katerimi si znanstveniki še danes belijo glavo in nanje še niso našli odgovora.

PREBERITE ŠE: Čudaške stvari, ki jih počnejo vsi pari, ki so že dolgo skupaj

Verjetno ste se tudi sami že kdaj vprašali, kako je vse skupaj nastalo. Ali za vsem skupaj stoji Bog ali je za vse skupaj kriv veliki pok? Znanstveniki pravijo, da je vesolje pred 13,7 milijarde let ustvaril prav veliki pok, a ne znajo razložiti, zakaj se je zgodil in kaj je bilo pred njim. Bomo kdaj izvedeli, kaj se zgodi po smrti? Oglejte si zanimiv posnetek, ki se poglobi v ta in še druga vprašanja, na katera znanost še ne zna odgovoriti.

Rap bitka: J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin Če bi imela J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin rap bitko Pogrinjek McDonald's McTrax McDonald’s McTrax: ko pogrinjek postane mešalna miza Drzen posnetek kolesarjenja po robu kanjona Posnetek drzne vožnje s kolesom po robu klifa, ob katerem vam bo zaledenela kri Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš?