515 let New Yorka.
Utrip mesta · destinacija

Vožnje v panoramskem dvigalu so vedno nekaj posebnega. To še posebej velja, če se dvigamo nad mesto kot je to primer pri 94-nadstropnem poslovnem nebotičniku One World Trade Center, znanem tudi kot Freedom Tower, ki se nahaja v Newyorškem okrožju Manhattan (stoji na pogorišču dvojčkov). Zdaj bodo obiskovalci le-tega deležni še bolj posebnega razgleda. Med vzpenjanjem bo namreč pred njimi ”rasel” New York od leta 1500 naprej.

Pet panoramskih dvigal v nebotičniku One World Trade Center bo v kratkem dobilo osupljivo bonus atrakcijo- 3D časovni sprehod skozi zgodovina nastajanja New Yorka vse od časa, ko je bilo Veliko jabolko le močvirnat svet, pa do danes, ko je središče sveta s številnimi prepoznavnimi stavbami.

PREBERITE ŠE: Najlepše terase na strehah stavb v New Yorku

Sprehodite se skozi bliskovitih 515 let nastajanje svetovne metropole.

Prebujanje v sončno jutro pod vznožjem gore Zugspitze (foto: Maruša Pirnat) Road Trip – #1 dan – Pot in nato svež večerni gorski zrak [Nemčija] Najlepši otoki na svetu za leto 2015 po mnenju popotnikov, ki uporabljajo TripAdvisor. Uradno najlepši otoki na svetu za leto 2015 Woody Allen V Barceloni se odpira muzej, posvečen velikemu Woodyju Allenu iStock_000001970694_Large 15 najboljših davčnih oaz, kjer se lahko legalno izognemo plačevanju davkov ·