515 let New Yorka.
Utrip mesta · destinacija

Vožnje v panoramskem dvigalu so vedno nekaj posebnega. To še posebej velja, če se dvigamo nad mesto kot je to primer pri 94-nadstropnem poslovnem nebotičniku One World Trade Center, znanem tudi kot Freedom Tower, ki se nahaja v Newyorškem okrožju Manhattan (stoji na pogorišču dvojčkov). Zdaj bodo obiskovalci le-tega deležni še bolj posebnega razgleda. Med vzpenjanjem bo namreč pred njimi ”rasel” New York od leta 1500 naprej.

Pet panoramskih dvigal v nebotičniku One World Trade Center bo v kratkem dobilo osupljivo bonus atrakcijo- 3D časovni sprehod skozi zgodovina nastajanja New Yorka vse od časa, ko je bilo Veliko jabolko le močvirnat svet, pa do danes, ko je središče sveta s številnimi prepoznavnimi stavbami.

PREBERITE ŠE: Najlepše terase na strehah stavb v New Yorku

Sprehodite se skozi bliskovitih 515 let nastajanje svetovne metropole.

Najlepši otoki na svetu za leto 2015 po mnenju popotnikov, ki uporabljajo TripAdvisor. Uradno najlepši otoki na svetu za leto 2015 Woody Allen V Barceloni se odpira muzej, posvečen velikemu Woodyju Allenu iStock_000001970694_Large 15 najboljših davčnih oaz, kjer se lahko legalno izognemo plačevanju davkov ·