Izbrisane scene, ki zamašijo luknje v scenariju
Kulturni izbor · film

Tudi vam med gledanjem filma ni bilo jasno, kaj se dogaja? Kot se je izkazalo, za to niste vedno krivi sami, saj so v številnih filmih nekatere prizore, ki pojasnijo poznejše dogodke, avtorji filma preprosto izpustili. Predstavljamo devet izbrisanih filmskih scen, ki razložijo nepojasnjene prizore.

Si tudi vi niste znali pojasniti prizorov v filmih, kot so Indiana Jones, Prometej, Dan neodvisnosti, Možje X in Titanik? Kot se je izkazalo, so številne prizore, ki pojasnijo, zakaj se je kaj zgodilo, ustvarjalci filma preprosto izrezali iz končne različice filma. Njim se je morda zdelo logično, nam pač ne.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Pojdi z mano (2016) – slovenski mladinski pustolovski triler

Niste torej krivi vi, pač pa filmski ustvarjalci. Oglejte so izbrisane prizore, ki se niso prebili v filme, a bi razjasnili scene, ki so marsikoga izmed nas zmedle.

9 izbrisanih filmskih scen, ki razložijo nepojasnjene prizore:


Najboljše grozljivke Najboljše grozljivke vseh časov, ki niso hollywoodske produkcije top ganljivi filmi vseh časov Top ganljivi filmi vseh časov po izboru uredništva Noč grozljivk 2016 Noč grozljivk 2016 – 9. filmski maraton za noč čarovnic v Kinodvoru Film Logan (2017) Filmski napovednik: Logan (2017) ·