Timelapse Julijskih Alp
V zraku · buzz buzz

Slovenski fotograf Aleš Krivec je znan po tem, da v objektiv lovi bisere Slovenije. Nazadnje se povzpel na najvišji vrh Karavank, Stol (2236 m), in tam posnel čudovit posnetek v tehniki timelapse, ki vas bo navdal s hvaležnostjo, da živimo v Sloveniji.

Slovenski fotograf Aleš Krivec ve, da mu za presežke narave ni treba daleč, še zdaleč pa ne čez slovensko mejo. Njegov fotografski opus je več kot dober dokaz. Zdaj je med dokazno gradivo dodal novega. Gre za timelapse posnetek Rimske ceste, ki ga je posnel na gori Stol, kjer je svoj objektiv usmeril proti Julijskim Alpam. V ozadju tako lahko vidite tudi Triglav.

PREBERITE ŠE: Patience: timelapse posnetek Evrope, ki vas bo popolnoma očaral

V zadnjih sekundah lahko opazite, kako gore v ozadju postaja svetlejše, za kar je kriv mesečev vzhod. Vredno večkratnega ogleda!


Kana tatuji Kana tatuji so na moških videti še bolje kot na ženskah! Kyle Wester med postavljanjem hitrostnega rekorda z rolko. Z rolko drvel kar 143 km/h in zrušil svetovni rekord! lust vs love Lust vs. Love: TO je razlika med ljubeznijo in poželenjem Ročna ura Jim Beam Apple Watch Jim Beam Apple Watch: ročna ura z zložljivim kozarčkom za viski · · ·