So lepa dekleta plitka?
V zraku · buzz buzz

Ali drži, da so lepe ženske plitke? To so se vprašali tudi pri All Def Digital in odgovor poiskali tako, da so štiri lepotice povabili na poligrafski test. Poligraf ne laže! Preverite, ali mit drži ali ne.

Menite, da so lepe ženske plitke? YouTube kanal All Def Digital se je odgovor odločil poiskati s pomočjo poligrafskega testa, ki so ga opravili na štirih privlačnih ženskah. Te so med drugim vprašali, ali se imajo za lepe, ali jim je pomembno, kakšen avto vozi njihov partner, ali zasluži manj denarja oz. je nezaposlen, ali je pretežak, ali bi bile v zvezi z njim samo zato, ker je slaven, ipd.

PREBERITE ŠE: Izjemno privlačni sivolasci, ki se jim leta ne poznajo

Če vas zanimajo njihovi odgovori, si jih oglejte v zgornjem videoposnetku, v nadaljevanju pa vam serviramo nekaj zanimivih dejstev o zunanjem videzu.

  • Privlačni moški in ženske so inteligentnejši.
  • Lepi ljudje zaslužijo 5 odstotkov več kot ljudje povprečnega videza.
  • Ženskam so moški, ki se smejijo, manj privlačni. Obratno velja za ženske. Nasmeh je za moške bolj privlačen kot resen obraz.
  • Ženske bolj privlačijo moški, po katerih hrepenijo tudi druge ženske.
  • Moški imajo raje ženske z mladostniškim videzom.
  • Velika večja verjetnost je, da se navzamemo lastnosti privlačnih ljudi.
  • Ljudje iščemo partnerja, ki je vizualno podoben našim staršem.
Skulpture iz gum Blake McFarland – izjemne skulpture iz pnevmatik Moški selfiji Samo za moške: kako se fotografirati kot model Kaj pa v življenju najbolj obžalujete? Kaj na vprašanje, ‘kaj v življenju najbolj obžalujejo’, odgovarjajo ljudje, stari med 5 in 75 let? Daniel Bodin - dvojni salto nazaj na motornih saneh Daniel Bodin: dvojni salto z motornimi sanmi · ·