americans-answer-can-you-name-country-jimmy-kimmel-26
V zraku · buzz buzz

Američani na žalost veljajo za nekoliko omejene ljudi. Morda je za to krivo pomanjkanje radovednosti ali izobrazbe in zaradi nekega razloga jim manjka prav geografsko znanje. Jimmy Kimmel se je zato odločil, da bo ljudi poprosil, naj na zemljevidu poimenujejo določene države. In kaj se je zgodilo?

Ne, Jimmy Kimmel mimoidoče v Los Angelesu ni prosil, naj na zemljevidu pokažejo na primer otoško državo Sveti Tomaž in Princ. Prosil jih je le, naj identificirajo katerokoli državo kjerkoli na svetu. Nekatere je bilo treba opomniti, da je Afrika v bistvu celina, nekateri pa celo niso našli ZDA.

Na srečo je prišel mimo tudi mladenič, ki je zadevo nekoliko rešil in Američane opomnil, da še vedno obstajajo ljudje z željo po povezovanju s svetom okoli njih.

800.000 lego kock za češnjevo drevo, ki je vstopilo v Guinessovo knjigo rekordov. 800.000 kock Lego za češnjevo drevo, ki je vstopilo v Guinnessovo knjigo rekordov Arheologi našli ogromno črno grobnico v Egiptu, ki je obnorela splet. Arheologi našli ogromno črno grobnico v Egiptu, ki je obnorela splet stopnišča 10 + stopnišč, ki so estetsko tako dovršena, da vas bodo zmedla bizarni čevlji 15 + najbolj bizarnih čevljev na svetu, ki vas bodo resnično prestrašili · · ·