Toyota Hilux vs. Tamiya Bruisers
Utrip mesta · mobilno

Kdo bi si mislil, da lahko avtomobili na daljinsko vodenje vlečejo terenca, kot je Toyota Hilux? Toda 15 avtomobilčkov Tamiya Hilux Bruiser 4×4 (osnovanih na stari Toyoti Hilux) se ni ustrašilo izziva in povlekli so 3,2-tonsko mrcino. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči.

Lahko avtomobili na daljinsko vodenje premaknejo avto naravne velikosti? Prvi odgovor bi bil, seveda, da ne. Toda enako bi odgovorili na vprašanje, ali je človek zmožen sam premakniti letala, pa vemo, da je. In res. Toyota in Tamiya (izdelovalec avtomobilov na daljinsko upravljanje) sta po dolgem času ponovno združila moči in ustvarila serijo promocijskih posnetkov Little and Large, v katerih Tamiya demonstrira moč in zmožnosti svoj mini ‘strojev’ Tamiya Hilux Bruiser 4 x 4. Toyota je v ta namen prispevala svojega najnovejšega Hiluxa.

PREBERITE ŠE: Hum Rider – vozilo na ‘hoduljah’ za preskakovanje kolon

Tamiya je mini Hiluxe začela izdeloval že v osemdesetih, za tokratni izziv pa je svoje 3,2-kilogramske modelčke z 2,3 Nm navora (razmerje 1 : 15 v primerjavi s pravim modelom) obtežila s 500 kilogrami, s čimer so povečali oprijem.

Galerija – Toyota Hilux in Tamiya Bruisers:

Toyota Hilux vs. Tamiya BruisersOdpri galerijo

Stari oglas:

Toyota Hilux Little and Large: Wade

Toyota Hilux Little and Large: Mud

Toyota Hilux Little and Large: Tow

Hum Rider Hum Rider – vozilo na ‘hoduljah’ za preskakovanje kolon Novi Audi Q5 - 2017 Novi Audi Q5 – kraj luksuznih terencev se vrača na prestol (video) PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov cover-volt Volt Lacama Electric: italijanski futurizem, ki odgovarja na izzive prihodnosti ·