Obama kot NBA-košarkar
V zraku · buzz buzz

Barack Obama si je po osemletnem predsednikovanju vzel nekaj zasluženega predaha. Nedavno smo ga videli kajtati v družbi milijarderja Richarda Bransona na obali zasebnega otoka Moskito, YouTube uporabnik NykeFaller pa je imel zanj drugačne načrte in je izpričanega ljubitelja košarke umestil v videoigro NBA 2K17. Bi bil Obama dober košarkar?

Ni skrivnost, da Barack Obama obožuje košarko. Čeprav bo verjetno njegovo življenje v pokoju nekoliko manj aktivno kot življenje košarkarja lige NBA, pa to ni ustavilo YouTube uporabnika NykeFaller, ki si je zamislil, kako bi bilo videti življenje nekdanjega ameriškega predsednika, če bi deloval na košarkarskem in ne več političnem parketu.

PREBERITE ŠE:

Menite, da bi bil Obama tudi v košarki tako uspešen kot v politiki, ali je bolje, da se osredotoči na svojo fundacijo Obama Foundation?

Barack Obama, ko je bil še kongresnik:

Barack Obama – NBA-trenutki:

Galerija – Barack Obama kot NBA-košarkar:

Obama kot NBA-košarkarOdpri galerijo

Kretnje Žaljive geste, za katere niste vedeli, da so žaljive Iz zakladnice muzej slabe umetnosti MOBA Muzej slabe umetnosti MOBA: tako slaba umetniška dela, da si zaslužijo pozornost počnete napačno Teh 10 stvari že celo življenje počnete napačno emma-paillex-487293-unsplash Smučarji so srečnejši ljudje, pravi znanost · · · ·