Bazen iz Coca-Cole
V zraku · buzz buzz

Kaj je prva stvar, ko pomislite na poletno osvežitev? Voda, morje, bazen, morda Coca-Cola? Fantom iz Amerike očitno zadnje dvoje. A ti so si ohladitev s Coca-Colo in bazenom tokrat zamislili nekoliko drugače. Ne z namakanjem v bazenu z gazirano pijačo v roki, pač pa so bazen namesto z vodo napolnili s Coca-Colo. In to s kar 5700 litri!

Saj ni res, pa je! Fantje pri TechRaxu so po tednih nakupovanja plastenk Coca-Cole te izpraznili v bazen (5700 litrov; 7 odstotkov tega je tudi pijače Pepsi), s pomočjo gore bombonov Mentos pa nato ustvarili najbolj nenavaden jacuzzi na svetu.

PREBERITE ŠE: Lepotni trik: zakaj si dekleta na lase nanašajo Coca-Colo in zakaj si jo boš tudi ti?

Seveda pri tem niso pozabili na led, ki je zvesti spremljevalec Coca-Cole. Pri tem pa so morali uničiti še dron. In mi smo mislili, da je zlivanje Coca-Cole po glavi bizarna ideja!!! Bi se kopali v takšnem bazenu?

Simulator pijane vožnja Simulator pijane vožnje – ti vozniki vozijo mrtvo pijani, čeprav niso spili niti kapljice alkohola! Tatuji s skritim pomenom Tatuji s skritim pomenom Unequal Scene - tanka meja med revščino in bogastvom Unequal Scenes – prepad med revščino in bogastvom iz zraka Marc Marquez na skuterju Marquez po padcu ukradel skuter fotografu in z njim oddrvel v bokse ·