Huawei #BePresent
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija

Čeprav so telefoni v naša življenja prinesli veliko pozitivnega in smo povezani bolj kot kadarkoli prej, pa je to zgolj lažen občutek, saj smo začeli zaradi pretirane uporabe zanemarjati družino in prijatelje okoli sebe. Božič je čas za družino in prijatelje. Je čas, ko prisluhnemo drug drugemu. Je čas, ko odložimo pametne telefone in se posvetimo bližnjim. Vsaj tako apelira Huawei v svojem božičnem oglasu #BePresent, ki se zaveda, da nas njihovi telefoni zlahka posrkajo vase, a želi, da se jim odpovemo vsaj za dan. Ob ogledu te reklame boste dobili kurjo polt!

Od Huaweija bi pričakovali, da nas bo v božičnem času mamil z oglasom, v katerem nas bo prepričeval, zakaj moramo izbrati prav njihov pametni telefon. A Kitajci so letos ubrali drugačen pristop, ki bo marsikoga presenetil in tudi česa naučil.

Namesto da bi nam v roke tiščali nov telefon, nas prosijo, da se mu za božične praznike odpovemo. Da, prav ste slišali! Si žagajo vejo, na kateri sedijo?

PREBERITE ŠE: Pametni telefon Huawei Mate 9 – telefon z ubijalsko kamero

Morda, a dejstvo je, da ljudje vse preveč uporabljamo pametne telefone in posledično zanemarjamo ljudi okoli sebe, predvsem svoje bližnje. Zato nas v oglasu #BePresent prosi, da se vsaj za božič, ki je namenjeni družini, posvetimo svojim najdražjim in ne zaslonu pametnega telefona, da se povežemo z družino, ne s svetovnim spletom. Nam so šle med ogledom reklame kar kocine pokonci! So šle tudi tebi?


Adventi venček Začel se je advent – ideje za adventi venček v zadnji minuti Presenetljiva dejstva Presenetljiva dejstva, ki bodo popolnoma spremenila vaš pogled na svet Ljudje s pegicami, ki vas bodo s svojo lepoto hipnotizirali Ljudje s pegicami, ki vas bodo s svojo lepoto hipnotizirali Refleksije Odsev – optične prevare, ki vam bodo odpihnile možgane · · ·