Bill Gates kot DJ
V zraku · buzz buzz

Računalniški mogotec Bill Gates je bil s svojo ženo Melindo še enkrat več gost oddaje popularnega voditelja Jimmyja Fallona, kjer je med drugim promoviral svojo dobrodelno spletno stran GatesLetter.com. Da bi dosegel čim več mladih, sta z ženo posnela viralen videoposnetek. V njem se oče Microsofta prelevi v DJ-a na rave zabavi. Mladina je navdušena! Tudi ti boš!

Ustanovitelj Microsofta Bill Gates je marsikaj. Je računalniški pionir, filantrop, poslovni magnat, programer in investitor. A do zdaj naziva DJ nismo našli na njegovem seznamu. Toda zdaj lahko prečrta tudi to, potem ko je v sklopu oddaje The Tonight Show with Jimmy Fallon pokazal utrinke s svoje rave zabave, kjer je vrtel glasbo.

Posnetek so zavrteli, potem ko je voditelj Jimmy Fallon povprašal Gatesa, kaj bi storil, da bi kar največ mladih doseglo njegovo letno sporočilo na spletni strani gatesnotes.com, tokrat z naslovom Two Superpowers We Wish We Had (Dve supermoči, ki si ju želimo imeti). In je dejal: ”Vse.” Vse ostalo je zgodovina.

PREBERITE ŠE: Candide Thovex – One of those days 3: epska vožnja na smučeh

Ali je s tem Bill Gates presegel sam sebe, presodite po ogledu spodnjega posnetka, na katerem se je nabrala že kar precej debela plast prahu.

Kuhinjske polomije epskih razsežnosti Največje kuharske polomije vseh časov One of those days 3 - Candide Thovex Candide Thovex – One of those days 3: epska vožnja na smučeh Prestopno leto Prestopno leto: vse, česar niste vedeti o prestopnem letu Neprimerne otroške risbice Otroške risbe z odraslo vsebino · · · ·