Black Hole vodni tobogan
V zraku · buzz buzz

Black Hole je vodni tobogan v nemškem kraju Bremerhaven bogato opremljen s svetlobnimi efekti zaradi katerih se boste ob spust po tej vodni stezi počutili kot v znanstvenofantastičnem filmu ali kot da letite skozi vesolje. Atrakcija, ki ji v svetu vodnih parkov ni para.

Če se med poletjem znajdete v kraju Bremerhaven v Nemčiji, ne izpustite priložnosti, da obiščete vodni park Bad 1 in skočite v Črno luknjo (Black Hole), vodni tobogan v dolžini 78 metrov v katerem se boste zavoljo svetlobnih efektov v režiji LED-luči počutili kot v znanstvenofantastičnem filmu.

PREBERITE ŠE: Verrückt, najvišji vodni tobogan na svetu!

Če niste v Bremerhavnu in ne dobite priložnosti obiska te turistične atrakcije, pojdite v kopalnico, ugasnite luči, stopite pod tuš in si oglejte zgornji video posnetek. Ne bo isto, bo pa blizu.

Nekonvencialne lepotice Nekonvencionalne lepotne ikone Belly Button Challenge ali izziv s popkom Belly Button Challenge: če se ne morete dotakniti popka, morate na dieto Psi, ki so si privoščili spanec v postelji Prikupne fotografije psov, ki so si privoščili spanec v postelji Zmagovalne fotografije iPhone Photography Awards 2015 IPPAwards – zmagovite fotografije iPhone Photography Awards 2015 ·