Bordanje po zasneženih ulicah New Yorka
V zraku · buzz buzz

V New Yorku zadnje dni vladajo izredne razmere, saj je vzhod ZDA zajel hud snežni vihar. Zaprli so celo ceste, a to ni ustavilo nekaterih, da bi jih sneg, ki je v New Yorku velika redkost, pregnal z ulic. Casey Neistat je snežni zamet izkoristil za bordanje po ulicah New Yorka. Preveri neverjetne posnetke, zaradi katerih boš tudi ti pogrešal sneg.

Ko v New Yorku zapade sneg, življenje v prestolnici sveta zastane. Tokrat je šlo za enega najhujših snežnih metežev v zgodovini, zato je bil promet po mestu začasno celo prepovedan. A izredne razmere niso ustavile nekaterih, da jih ne bi obrnili sebi v prid.

PREBERITE ŠE: F1 na snegu!

Eden takih je bil Casey Neistat, ki je pograbil svoj bord, vpregel džipa na štirikolesni pogon in začel vijugati po ulicah New Yorka, tudi po slovitem Times Squaru. Kasneje se mu je pridružil tudi kolega na smučeh.

Iz zakulisja

Valentinove ideje za darila Izvirna darila za valentinovo zanjo So to fosili jutrišnjega dne? Fosili jutrišnjega dne: to bodo nekoč izkopavali arheologi Nemčija Best Countries: najboljša država na svetu je … Ovitek za iPhone z ušesom Daleč najbizarnejši ovitek za iPhone, ki ste ga kdaj videli! ·