Millennium Falcon
V zraku · tehnologija

Nekateri ”pimpajo” avtomobile, uporabnik YouTuba Olivier C pa se je odločil ”spimpati” svoje brezpilotno letalo s štirimi propelerji, ki ga je spremenil v repliko vesoljske ladje Millennium Falcon iz Vojne zvezd in ga za še bolj dramatičen videz opremil tudi z LED-icami. Značilna glasba ob posnetku letenja pa je samo pika na i.

Brezpilotno letalo Millennium Falcon je kopija vesoljske ladje iz Vojne zvezd, ki pa žal ne more potovati med galaksijami. Baterija drona namreč zdrži le okoli pet minut, pa tudi svetlobne hitrosti ne doseže. A že samo ideja o pilotiranju te znamenite vesoljske ladje iz ene najbolj popularnih filmskih franšiz bo za vse ljubitelje Vojne zvezd dovolj, da se bodo lotili izdelavo replike. Olivier C je namreč priložil tudi navodila za izdelavo, da lahko prav vsi skočimo v kožo Han Sola.

PREBERITE ŠE: Hexo+, brezpilotno letalo, ki vam sledi avtomatično

Millennium FalconOdpri galerijo

Tango-Tablet_blk Tango – Googlova tablica, ki vidi kot ljudje Lego kocke Projekt Lego X – ko se plastične Lego kocke spremenijo v digitalne Storm ebike Storm ebike: dostopno in vzdržljivo električno kolo ada Woodsnap – natisnite fotografije na les · ·