Dwayne Johnson - trening
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Dwayne Johnson ima izklesano telo, o kakršnem sanja marsikateri moški, toda nič ne pride samo od sebe. Najbolje plačani igralec na svetu in najbolj seksi moški na svetu se za svoje mišice poti ure in ure. Poglejte, kako je videti njegov dan v telovadnici. Z eno besedo – brutalno!

Pred časom smo lahko spoznali, kakšen jedilnik (glej spodaj) je imel filmski igralec in nekdanji rokoborec Dwayne Johnson pred snemanjem filma o Herkulesu (dnevno je zaužil 5165 kalorij), zdaj pa nam je priljubljeni The Rock pokazal, kako je videti njegov dan v fitnesu. Vsa ta gora mišic pač ni zrasla sama od sebe.

PREBERITE ŠE: Najbolj seksi moški na svetu 2016 je Dwayne Johnson

Še več. Zanje je garal in gara verjetno bolj kot kdorkoli na svetu, zgornji ter spodnji posnetek pa to zgolj potrjujeta.

Neverjetna transformacija Ne boste verjeli, da je med temi fotografijami minilo le nekaj sekund Nasmešek je izjemnega pomena. Kako s telesno govorico pridobiti zaupanje? Slovenski moški To je Slovencelj – in imamo ga radi Kip neustrašne deklice na Wall Streetu Kip neustrašne deklice na Wall Streetu · · · ·