Budilka Arnold Schwarzenegger
V zraku · buzz buzz

Marsikdo ima težave z jutranjim vstajanjem, kar pomeni, da ima težave tudi na drugih področjih. Ena je motivacija za gibanje, za izvajanje telesnih aktivnosti. Zato je tu budilka Arnold Schwarzenegger v podobi enega in edinega ”Schwarzija”, ki s prijateljem Ralfom Moellerjem demonstrira, kako deluje. Z njo ne boste imeli več težav z vstajanjem in odhodom na trening.

Budilka Arnold Schwarzenegger je najučinkovitejša budilka na svetu. Kot pravi ”Schwarzi”, je še vedno v poskusni fazi in bo v serijski različici nekoliko blažja kot zdaj.

PREBERITE ŠE: Vroč oglas za sladolede Magnum Double – osvobodi zver

Budilka Arnold Schwarzenegger je del akcije ”Come with me if you want to lift” (”Pridi z menoj, če želiš dvigovati uteži, op. p.”), ki je parafraza slovite enovrstičnice iz Terminatorja,”Come with me if you want to live” (”Pridi z menoj, če želiš preživeti”).

Gre za gibanje, ki se začne z nakupom majice, a je precej več kot to. Več o njem izveš tu: represent.com

Skulpture iz knjig Jacqueline Rush Lee – umetelne skulpture iz knjig Zabijanje nad reko Noro zabijanje Slovencev nad reko Savo navdušilo svet! cover-teorije-zarote-vesoljci 10 teorij, zaradi katerih boste verjeli v nezemljane! Prvi skok z wingsuit obleko v Sloveniji Zgodovinski prvi skok z wingsuit obleko izveden v Sloveniji ·